Last news in Fakti

21 Май, 2015 19:09 1 440 3

Братът на Ким Чен-ун заснет на концерт на Ерик Клептън

  • северна корея-
  • ким чен ун-
  • ким чен чхол-
  • ерик клептън

Ким Чен-чхол често пътува из чужбина и е заклет фен на рок музикантът

Мъж, за който се предполага, че е мистериозният по-голям брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун е бил забелязан в Лондон в сряда.

33-годишният Ким Чен-чхол, който бе видян за последно в Сингапур през 2011 г., вчера присъства на концерт на рок легендата Ерик Клептън, съобщи южнокорейската информационна агенция Йонхап.

Братът на севенокорейския лидер Ким Чен-ун е бил забелязан от оператор на японската телевизия TBS. Братът на Ким Чен-ун бил придружаван от неизвестна девойка.

Японската телевизионна мрежа съобщи още, че Ким Чен-чхол често пътува из Пекин и Москва. Този път, той отново се е "измъкнал" в чужбина, за да присъстват на концерт на Ерик Клептън.

Южнокорейския вестник 'Chosun Ilbo" съобщи, че Ким е заклет фен на Клептън и е присъствал на концерти на музиканта в Германия и Сингапур.  Твърди се, че той е канил рок легендата да изнесе частен концерт в Пхенян.

След смъртта на Кин Чен-ир се носеха слухове, че именно той е ттрябвало да бъде наследник на президентския пост в Северна Корея, но в края на краищата властта отишла в ръцете на по-малкия брат.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахахааа

    0 0 Отговор
    сега ще го разстрелят публично със зенитна картечница.
  • 2 caci

    0 0 Отговор
    тоя май е по читав от брат си.
  • 3 калитко

    0 0 Отговор
    всички комуняги са едни и същи лицемери
Новини по държави: