Last news in Fakti

4 Юли, 2015 21:52 1 486 2

Фидел Кастро разговаря 4 часа с производители на сирене

  • кастро-
  • куба-
  • сирене
Фидел Кастро разговаря 4 часа с производители на сирене - 1
Снимка: АП/БТА
Бившият кубински президент Фидел Кастро разговаря четири часа с производители на сирене. На срещата са присъствали  19 предприемачи, съобщава Ройтерс.
 Визитата е първата публична поява извън къщата му в Хавана.
Фидел Кастро напусна властта заради здравословни причини през 2006 г. Той продължава да пише авторски статии и приема гостуващи официални лица в дома си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    0 0 Отговор
    Гледах едно интервю с Кастро от преди 1-2 години. Ми той говори несвързано, глупости. Пълна деменция. Какво е разговарял, той практически не може да говори.
    Абсолютна пародия.
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Очаква се следващия разговор/ако доживее/ да бъде с производителите на кашкавал и темите ще бъдат засегнати изключително детайлно и в дълбочина.Възможно е по време на разговора да се премине от диалог към монолог докато едната от говорещите страни спи,но това са подробности.