Last news in Fakti

27 Юли, 2015 12:46 1 217 1

Откриха 60 масови гроба в Мексико

  • мексико-
  • гроба-
  • масови

В тях има останки от 129 тела

Откриха 60 масови гроба в Мексико - 1
Снимка: БТА/AP

60 масови гроба бяха открити в Мексико, съобщи Би Би Си.

Те са били открити в южния щат Гереро, по време на операция по търсенето на 43 студента, които бяха отвлечени през миналия септември. В гробовете са били открити останките от 129 тела. Нито едно от тях не бе свързано с някой от изчезналите студенти в Игуала.

Повечето от телата са мъжки. Все пак има останки на 20 женски тела.

Изчезналите студенти от учителския колеж в Гереро пътуваха до Игуала, където трябваше да посетят протест. Счита се, че те са били задържани от членове на престъпна групировка, които са ги избили и изгорили телата . Мафиоти вече признаха, че са убили студентите, мислейки, че са членове на противникова престъпна група.

Изгорелите останки на един от студентите бе намерен в сметище. Много от роднините на останалите жертви обаче отказват да повярват, че всички те са мъртви. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    0 0 Отговор
    .аси пародията .. турция въоражаваше идл тренираше ги официално на своя територия , лекуваше ..сега са чудят що има от тия изчадия главорези в турция ..каквото сте надробили тва е
Новини по държави: