Last news in Fakti

9 Август, 2015 09:43 16 585 2

Градушка приземи принудително пътнически самолет

  • самолет-
  • градушка-
  • сащ

Самолет на американската авиокомпания Delta Airlines беше принуден да извърши аварийно кацане в Денвър след като по време на преминаване на машината през турболенция от градушка е било разбито предното стъкло. Носът на самолета също значително е повреден.

Полетът от Бостън до Солт Лейк Сити е прекъснат малко преди да се достигне крайната дестинация, поради силна буря, придружена с градушка. Командирът на самолета взема решение да приземи машината на най-близкото летище след като е разбито предното стъкло и силно е наранена обшивката на носа на самолета.

„Летя постоянно и това бяха най-ужасните 10 минути в живота ми”, разказва един от пътниците. На борда на самолета е имало 130 пътници. Те са превозени до Солт Лейк Сити с друг самолет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 USA

    2 1 Отговор
    Понеже няма кой да накаже американците, природата го прави постоянно и има защо.
  • 2 onq s konq

    1 1 Отговор
    Хаха!Природата наказва,но застрахователите "помилват" като президент затворник!