Last news in Fakti

3 Септември, 2015 07:30 1 041 0

Бивш гръцки вицепремиер - новообеднял пенсионер

  • теодорос пангалос-
  • новообеднял-
  • пенсионер-
  • гърция

Намалили пенсията му от 5900 на 1800 евро

Бивш гръцки вицепремиер - новообеднял пенсионер - 1
Теодорос Пангалос

Бившият вицепремиер и министър на външните работи на Гърция Теодорос Пангалос се определи като новообеднял пенсионер, след като пенсията му от 5 900 евро паднала на 1 800 евро, съобщава GRReporter.

В интервю за „Вима FM” Пангалос заявява: „Не съм алчен. Беден съм, новообеднял пенсионер. Пенсията ми е максималната за държавен служител, която е 5 900 евро чисто. Сега е паднала на 1 800 евро. Депутатите се погрижиха тяхното възнаграждение да се задържи на достойни нива. Не казвам, че е много, но логиката, че пенсионерите са хора, от които вече нямаме нужда, следователно ги ограбваме – и това е логиката спрямо всички пенсионери в страната – по някое време трябва да бъде преразгледана“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: