26 Септември, 2015 11:43 1 151 0

Българин спаси две жени от пожар в Италия

  • българин-
  • жени-
  • италия

Иван Николов е извел две възрастни жени от горяща сграда в град Вогера

Българин е спасил две жени по време на пожар в италианския град Вогера, съобщи La Stampa.

Героят се казва Иван Николов и е на 36 години. Рано тази сутрин пожар е избухнал в сградата, в която той живее. Той успява бързо да излезе от апартамента си и да нахлуе в жилището на своя 83-годишна съседка. Тя все още била в леглото и не разбрала за огъня.

Николов я е изкарал извън сградата, веднага след което се е върнал обратно, за да спаси друга възрастна дама. Пожарът вече е потушен, като 13 от жителите на сградата са получили първа помощ. Сред тях е и едно 8-годишно момиче. Няма данни за сериозно пострадали. Води се разследване по случая. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: