Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 13:52 1 198 1

Израелец наръга с нож 4-ма араби

  • израелец-
  • нож-
  • араби

Напрежението в Йерусалим продължава да нараства

Израелец наръга с нож 4-ма араби - 1
Снимка: БТА/Xinhua

Млад израелец наръга с нож 4-ма араби, съобщи The Times Of Israel.

Инцидентът се е случил в израелския град Димона. Двама от пострадалите мъже имат сериозни наранявания, докато другите двама са с по-леки такива. Нападателят е нападнал единият мъж в търговски център, а другите трима в близост до местно училище. Задържаният е момче на 17 години.

Момчето е определяно като националист, най-вероятно повлиял се от серията от нападения на палестинци над израелци през последните дни в страната. Нападателят има криминално минало и минало с психически проблеми.

През вчерашния ден 7 израелци бяха ранени след серия от нападения от палестинци. Поне един от нападателите е бил застрелян.  Палестинският премиер Бенямин Нетаняху забрани на министри и депутати да посещават храмовия хълм в Йерусалим. Той обеща, че ще предприеме твърди мерки срещу нарастващата вълна от насилие. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 1 Отговор
    Справедливият израелски съд, правораздаващ по еврейския шериат, ще го глоби по 5 шакела за всеки наръган палестинец, която глоба ще трябва да се заплати от палестинците, защото те са го предизвикали.