Last news in Fakti

18 Март, 2016 22:00 1 646 6

Бъдещето на Асад е един от най-сложните въпроси

  • оон-
  • асад-
  • бъдеще
Бъдещето на Асад е един от най-сложните въпроси - 1
Снимка: АП/БТА

Бъдещето на сирийския президент Башар Асад трябва да се реши от сирийския народ и в рамките на политически преговори, заявява Генералния секретар на ООН Бан Ки-мун в интервю за немския вестник „Билд“.

„Ние трябва да продължим политическия диалог със страните в конфликта в Сирия. Ако зависим от бъдещето на един единствен човек, това ще попречи на целия процес. Бъдещето на президента Асад трябва да се определи от самия народ в рамките на политическите преговори“, заявява Бан Ки-мун. Според него този въпрос е „един от най-сложните“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    3 2 Отговор
    "Бъдещето на президента Асад трябва да се определи от самия народ в рамките на политическите преговори“

    "политическите" преговори, дето се водят извън сирия и се дирижират от разни външни сили ли ще определят кой ще е президент на Сирия!? И каква е гаранцията че на тия преговори са представени пропорционално всички сирийски етноси. Ако ще е народа, не трябва ли да са вътрешни избори!?
  • 2 onq s konq

    2 3 Отговор
    Ако има избори-БАШАР ПАДА ГАРАНТИРАНО!Затова и "външният " му министър се пени на Запада че "изборът на президент не подлежи на коментар".На практика ДОЙДЕ РУСИЯ,ХВЪРЛИ ЕДНИ БОМБИ ЗА 420МЛН ДОЛАРА,НАПРАВИ МАСРАФ ЗА ОЩЕ ТОЛКОВА,после дълбокомислено каза на Башар "ПАРИ НЯМА-ДЕЙСТВАЙТЕ" и се измете...със "заканата" че ВСЕКИ МОМЕНТ може да се върне!:)А там смъртното наказание работи с пълна сила и Башар много добре го знае!
  • 3 стоян георгиев

    3 2 Отговор
    един прекрасен ден ще се окаже че асад е излетял на самолета си в позната посока заедно с родата и няколко милиарда гадни доларчета :)!лошото обаче за привържениците му точно тогава ще започне и за жалост при вендетата ще загинат маса невинни.дано преди това се намери решение и прехода бъде плавен иначе ще има сериозни реваншиски изцепки !

    Коментиран от #6

  • 4 Бай Коста

    2 2 Отговор
    До шефа на кобилите:
    Руският масраф не го смятай и не вярвай на медените приказки за фалита. Изхвърлени бяха стари бомби, за които трябва да се плати за утилизация, военни натрупаха опит в реални условия, Западът призна операцията за успешна. През същото време Русия купи американски ценни книжа за 5 милиарда, а циркът с трите милиарда държавни облигации беше просто проба. След това спазариха изтеглянето и цената на петрола веднага се качи с 8 долара.
    А за Асад не ми пука, защото при толкова загинали, един убит азиатски мошеник няма да ми направи впечатление. Лошото е, че и да се изпари, мирът няма да дойде.

    Коментиран от #5

  • 5 tost

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Коста":

    Бай Коста,нали знаеш че Западът призна операцията за успешна,но стоян от Булгаристан ,трола с коня и разни други не са съгласни.Да кажем че утре Русия фалира,горе споменатите с някой пробит долар в повече за „добре“ свършена работа,аз го премествам в другия крачол а руснаците днес са фалирали,но след месец всичко че си е по старо му.Така че : „Кучетата си лаят а кервана си върви“
  • 6 Някой

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Ти кажи твоя приятел Ердоган кога ще излети в известна посока че да си отдъхнат хората от диктатурата му и простотиите с емигрантите.
Новини по държави: