Last news in Fakti

23 Март, 2016 15:42 2 095 2

Оцелял в Брюксел преживява вече трети атентат

  • брюксел-
  • атентат-
  • оцелял

Мейсън Уелс е оцелял след атентатите в Бостън, Париж и Брюксел

Тийнейджър, оцелял след атентатите в Брюксел признава, че това е бил третият случай на терористични удари, след който се е измъкнал жив, съобщи Metro.

19-годишният Мейсън Уелс е бил на летището „Заавентем“ при експлозиите. Той има разкъсано ахилесово сухожилие и изгаряния по лицето, след като шрапнели от бомбите са го ударили. Животът на Уелс обаче е цяла хроника от терористични атентати.

През 2013 г. той е бил на метри от финалната линия на маратона в Бостън, когато бомбен атентат уби 3-ма души и рани стотици. На 13-ти ноември, пък Уелс е бил в Париж, когато в серия от атаки на Ислямска държава бяха убити 129 души.

Уелс пътува периодично с група от мисионери – мормони.

„Това е трети атентат, след който синът ми оцелява“, заявява бащата на момчето – Чад Уелс.

В момента пострадалият е в белгийска болница. Очаква се той да се възстанови напълно.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 2 Отговор
    Те сякаш се радват на атентатите.
  • 2 ibasi

    2 0 Отговор
    Те може би в него се целят, а все други го отнасят.
Новини по държави: