Last news in Fakti
  Тема: Украйна

31 Март, 2016 09:25 3 019 16

„Билд“: Русия управлява окупиран Донбас

  • донбас-
  • украйна-
  • русия-
  • окупация

Тези шест комисии на практика са кабинет в сянка. В него влизат руския вицепремиер Дмитрий Козак, заместник-министърът на икономическото развитие Сергей Назаров и заместник-министърът на финансите Леонид Горнин

„Билд“: Русия управлява окупиран Донбас - 1

Русия на практика управлява окупиран Донбас, разкрива германският в. „Билд“. За това се грижи създадената на 23 октомври 2015 г. междуведомствена руска Комисия за оказване на хуманитарна помощ за Донецк и Луганск..

Документът разкрива, че сепаратистките региони в Украйна се управляват от 6 работни групи, които се администрират от 5 руски министерства – на финансите, енергетиката, строителството, транспорта и промишлеността.

Още новини от Украйна

Освен това шест работни групи са натоварени с отговорности в ресорите на „Финанси и данъчно право“, „Определяне на политиките на заплащане, жилища и обществени услуги“, „Възстановяване на индустрията“, „Търговия с енергийни източници“, „Създаване на пазар на електроенергия“ и „Транспортна инфраструктура“.

Тези шест комисии на практика са кабинет в сянка. В него влизат руския вицепремиер Дмитрий Козак, заместник-министърът на икономическото развитие Сергей Назаров и заместник-министърът на финансите Леонид Горнин, изброява в. „Билд“.

Сергей Назаров започва своята политическа кариера в Ростовския регион, който граничи с Донбас. Той заедно с Дмитрий Козак работи в комисията за Крим.

От пресслужбата на Козак отричат твърденията на германския вестник. Само украинският олигарх Ринат Ахметов, който има бизнес в Донбас е присъствал на заседание на въпросната комисия, посочва в. „Билд“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    1 1 Отговор
    Украйна официално да признае суверенитета им и проблемите ще са значително по-малко.
  • 2 Браво

    1 2 Отговор
    Американците защо постоянно се месят във вътрешните работи на Русия по света?
  • 3 гост

    2 2 Отговор
    Да обаче не искат да го признаят, по две причини - едната е, че в региона се намират много промишлени обекти които са важни за бюджета на Украйна, неслучайно в този район хората получаваха най-високи заплати отколкото навсякъде другаде. А втората е, че сляпо вярват и се надяват на американските си "приятели", че те ще им помогнат.......досега не са им помогнали с абсолютно нищо, само дето запалиха бунтовете и с действията си поддържаха и направляваха войната, разбиха държавата, в следствие на тия действия още в началото Русия скалъпи референдума за да си вземе Крим - нещо което никой не очакваше. Не знам тия тъпанари украинците докога ще се водят по свирката на САЩ, но колкото по-дълго го правят толкова по-зле за тях самите. Просто Украйна няма никакъв шанс за прилично бъдеще без приятелството и съюзничеството на Русия. Познавам много добре манталитета на украинците и спокойно мога да твърдя, че те не могат да бъдат демократична и правова европейска държава с пазарна икономика, така както го разбира западът, просто няма как да стане. В някои отношения са много подобни на нас - 25 години "демокрация", "свободна търговия" и "свобода на словото", 9 години членове на ЕС, и накрая пак сме в л..на до шията.......украинците са същата работа.

    Коментиран от #8

  • 4 теорема

    2 3 Отговор
    Повечето соц държави успяха да се освободят от магнетизма на Русия, да преструктурират икономиките си в работещи и да наложат върховенството на закона по европейски модел. За съжаление оснанаха и доста държави, които Русия иска да държи в орбитата на подчинение, енергийна зависимост и вечно ментално подчинение на ума. Във всяка от тези държави има руски партии и политици среални лостове за влияние за поддържане на руските интереси над националните.

    Коментиран от #5, #14

  • 5 справедлив

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "теорема":

    На тези НПО партенки вече и в детската градина не им вярват.
  • 6 теорема

    2 2 Отговор
    Доказаните факти, които описах по-долу, са изключително болезнени за дългогодишните поддръжници на комунистическия режим. Продължителното им отричане все повече задълбочава мъката от провалът на режима като цяло, от което идва и цялата завист и ненавист към модерния западнен свят.

    Коментиран от #9, #11

  • 7 0815

    1 1 Отговор
    Билд и информация... Все едно да се информирате от Уикенд...
  • 8 раптор

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Бате не така! Българите даже са слънце на фона на украинците... Поне това си запазете за себе си... че хемтем разтекоха сополките... Кога ще се измени тази тенденция всички да пискат... не знам! Но според мене оказва негативен ефект на общество, което е възможно и да е много добро, но с по-добър морал!
  • 9 справедлив

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "теорема":

    Кое е факти бе шма--тко...Пишеш само с общи приказки и лозунги--като комунягите навремето.Житейска истина е,че всички големи и могъщи държави имат сателити около себе си-както САЩ-така и Русия.В това се крие баланса и световният мир м/у супер силите...И когато САЩ настъпва руските интереси в Украйна и провоцира преврата и геноцида над руско говорящите там--ти какво очакваш да направи Русия???Айде по-реално гледайте на нещата-а тези твой теореми са само популизъм и демагогия.НЯМА на тоя свят само черно и бяло-още повече в гео-политиката....
  • 10 Carfen

    2 2 Отговор
    За всеки трезво мислещ човек, трябва да е ясно, че комунизмът се провали(въпрос на време е да видим до къде ще стигне развода между капитализма и демокрацията). Само че сега Русия няма идеологически различия със запада. Това, което наблюдаваме е като поговорката - когато се ритат атовете, страдат магаретата.

    Коментиран от #12

  • 11 по темата

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "теорема":

    Айде още един чугун-комунист излезе на светло да защитава Еврогейценностите си по примера на терористична хамерика.
  • 12 по темата

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Carfen":

    Комунизма не се е провалил, тази тоталитарна идеология бе внесена за проба в Русия, а сега се внедрява усилено в ЕС, като почти по всички показатели са на едно ниво с комунизма тогава, а по отношение на гласността са вече с години напред.

    Те занапред ще има да видите и да патите от истинското команизъм, който се готви в Тоталитарното образувание наречено ЕС или еССр.
  • 13 Гого

    2 2 Отговор
    Голям го надувате балона по форумите и телевизионните студия, но като дойде есента и суверенът се признесе, ще раберете дали народът иска начело отново руска марионетка. Надувайте смело.
  • 14 смях

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "теорема":

    "Повечето соц държави успяха да се освободят от магнетизма на Русия, да преструктурират икономиките си в работещи и да наложат върховенството на закона по европейски модел."
    Сигурно имаш в предвид,като е у нас.
    Ще се пукна от смях :)))))))))))))))))000
  • 15 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Икраина, Косово и България се управляват ор Виктория Нуланд.
    Но те са свободни и демократични, нали така!!!)))))
  • 16 кроко

    0 0 Отговор
    А пък САЩ на практика управляват в ИРАК, Афганистан, Саудитска Арабия, ОАЕ, България, Германия, Франци, Украйна... абе май ще е по-лесно да изброя в кои държави не оправляват.

    Колкото до бълнуванията на разните русофоби и антипутинисти, ще кажа, че няма как да се вярва на хова, органиазации и дори цели държави, подвластни на разни НПО огранизации с американско финансиране! Дори и това, което казвате да беше истина, самият факт, че американци плащат за защитаването на подобна позиция и популяризирането на тази "информация" говори съвсем ясно, че в САЩ нещата са абсолютно същите.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания