Last news in Fakti

11 Май, 2016 08:00 2 973 43

Русия разработва ракети, недосегаеми за американските ПРО

  • русия-
  • сащ-
  • ракети-
  • балистични-
  • недосегаеми-
  • про-
  • каракаев

Това заяви Сергей Каракаев, командващ руските ракетни войски със стратегическо предназначение

Русия разработва ракети, недосегаеми за американските ПРО - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия разработва междуконтинентални балистични ракети, които да бъдат недосегаеми за американските системи за противоракетна отбрана (ПРО).

Това съобщи ТАСС, позовавайки се на думи на Сергей Каракаев, командващ руските ракетни войски със стратегическо предназначение.

Разработването на новите ракети е обусловено от факта, че Вашингтон продължава да подобрява ПРО системите си, а освен това разполага такива на европейска земя, заяви Каракаев.

Командващият руските ракетни войски подчерта, че заплахите от американските противоракетни системи в Европа не намаляват възможностите на руските войски, които непрекъснати подобряват въоръжението и техниката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никола

    2 3 Отговор
    Стига с тая Русия ! Само оръжия са им в главата , а един автомобил не могат да направят сами .

    Коментиран от #2, #3, #4, #5

  • 2 Колци

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никола":

    Така е колега, прекаляват с тези статии, но все пак е хубаво, че еднополюсния модел през последните 20 години започва да се пропуква, както всъщност и трябва да бъде, не може един да командва целия свят.
  • 3 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Никола":

    Бре чети бре кольо. Хората са ти го написали. Разработват в отговор на американската агресия в Европа, северна Африка, близкият изток и китайските морета.
  • 4 БЪДИ КОРАВ БЪЛГАРИН

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Никола":

    СТИГА С ТИЯ КОЛИ И БМВ ТА ТРЪГВАЙ ПЕШАЧКАТА ЗА ПО ДОБРО ОРОСЯВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА КОРА АКО ИМА ТАКАВА В КРАТУНАТА ДЕТ Е НА РАМЕНАТА ТИ .?!:??
  • 5 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Никола":

    Ти колко автомобила си направил през живота си?
  • 6 пали

    2 2 Отговор
    Абе всичко супер правят а народа е беден безработен за 200 долара заплата работят ти прай ракети
  • 7 Киро

    2 2 Отговор
    Да ви кажа под секрет - аз пък разработвам едни ракети, дето ще свалят руските ракети със 100% успеваемост и други ракети няма да могат да спират моите ракети.

    Вярвате ли ми?

    Нищо, че през живота си една кафеварка не съм сглобил...
  • 8 Валентин Велев

    2 2 Отговор
    Комплексарщината на този народ пречи на много други народи да продължават еволюционното си развитие и изборът да са свободни и демократични. Били са някога велика сила и непреодолим фактор, а днес икономиката им е на второразрядна страна, даже много малки държави ги превъзхождат технологично. Амбициите и самочувствието трябва да имат покритие. С ядрени бомби само не става балансът на двуполюсния модел, трябва и покритие.

    Коментиран от #32

  • 9 Малката Виена

    2 1 Отговор
    Аз също искам този братски народ, на който сме дали писменост, да живее в мир и хармония с околните, но генът им е имперски. Амбициите също. Жалко е, че толкова са изпаднали от класацията и отчаяно се нуждаят от хиляди списващи тролове които да пишат лъжи и да цъкат минуси на очевадните истини. А времената са такива, че истините не могат да се скрият и замитат под килима.

    Коментиран от #14

  • 10 Вирус

    1 2 Отговор
    Путин към Обама:
    - Ако продължавате да помагате на ИД, ще ви поканя на парада на руската армия на 9-ти май.
    - В Москва?
    - Не, във Вашингтон.
  • 11 Велев

    2 1 Отговор
    Какво следва като победите гадната америка, изпепелите я с мощните ядрени бомби и станете най могъщия от най могъщите? Колко стотин други демократични свободни държави ще трябва да изпепелите? Не мога да разбера, в ерата на неограничената информация как човек може толкова да се откъсне от реалността. Четете повече бе хора, не живейте в матрицата на комунизма.
  • 12 ездач

    2 1 Отговор
    От твърде много време Русия има ядрени балистични ракети с по 6-10 заряда всяка, които нямат прихващане (ракетата "Сатана") Същото е и с американците...Който изстреля ядрени ракети, ответна реакция няма, освен да пратиш и ти по него, но от цялото това нещо файда няма.
    Цената на най-голямото научно човешко постижение е 4 млрд. евро (Церн), колкото струват 2 американски бомбардировача B-2.
    Aко бяха отделили половината от бюджета си за атомно оръжие, което никога няма да се ползва, а ако се използва вече няма да има живот на тази земя - науката и медицината щяха да са 1000 години напред само за 10... Въоръжаването не се прави с цел превенция а за да печелят пари милиардерите търговци на оръжие, които всъщност са роднините на политиците.
  • 13 desti

    2 1 Отговор
    Тези ракети , несъздадените все още, за нападение ли са или за отбрана ? Напоследък русите все се отбраняват като нападат съседите си и им отнемат територии. Като се замисля , май не е само напоследък.

    Коментиран от #18

  • 14 Милано

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Малката Виена":

    То се вижда кой цъка минуси и +...Та с тия клишете не си оригинален...Щом казваш че руснаците имат имперски амбиции--какво да кажем за САЩ--над 700 военни бази по света-та това е окупация бе...Или да коментраш изказването на Обама,че американците са изключителна нация-и само те имат право да определят правилата-дори в търговията----това не ти ли намирисва на фашизъм???..Или искаш да ми кажеш,че САЩ трябва да имат повече права от всеки един друг--от мен и от теб??????Правото да решават кой как да живее на този свят--това САЩ ли трябва да го решава???----И запомни едно--силна армия е ГАРАНЦИЯ за силна икономика--работеща индустрия и това че на всички преговори и договаряния ще гледат на теб като на равен-и ще можеш да защитиш интересите си-----схващаш ли???----това е максима,доказала се от векове.А тези НПО партенки можеш да ги развяваш по детските форуми--ама не забравяй да споменеш че военният бюджет на САЩ е колкото на 12 държави след нея в класацията---щото нямали американците имперски амбиции------дееееее и смешковците имало тук бе......

    Коментиран от #17

  • 15 Kcaniba

    1 2 Отговор
    Има вече прототип, масовото производство сл 5 години - Ракетен Комплекс САРМАТ - Сатана в ново измерение!!))))
  • 16 Kcaniba

    1 2 Отговор
    http://fb.ru/article/167669/sarmat-raketa-harakteristiki-i-foto-istoriya-sozdaniya-raketyi-sarmat
  • 17 Оти

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Милано":

    Те НПО писачите не обичат факти и цифри.На бас че набързичко ще ти нацъкат минусите.
  • 18 Милано

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "desti":

    Същото като САЩ през 2004 година-когато анексираха Хаити.Само че с кървав преврат и много убити цивилни граждани.И забележи без референдум,както беше в Крим.

    Коментиран от #20

  • 19 Българофил

    2 2 Отговор
    Наистина ми е жал за руснаците. Дълги години тоталитаризма, цензурата и фалшификацията на историята е успявала да ги държи на повърхността, да имат повод за гордост и надежда за бъдещето.

    Коментиран от #33

  • 20 справедлив

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Милано":

    Ще ви допълня.Така стана с остров Диего Гарсия.Американците изгониха над 2 000 семейства от домовете им,за да направят военна база с Великобритания.Но за това се мълчи-на ФАЩ им е позволено всичко.

    Коментиран от #21

  • 21 Оти

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "справедлив":

    Айдееее и ти отнесе минусите от шорошите...хаааххххахха...Спряхте им тока-няма какво да напишат-или ако се опитат,ще е просто демагогия и заучени фрази..ххааххааааха
  • 22 Киро

    2 2 Отговор
    Я другарите русофили да обяснят по-добре, как е възможно в момента в "богатата и силна" Русия средната заплата (30 000 рубли) да е по-ниска от средната заплата в бедна и слаба България?

    Как товарищи, как ето получилось?

    Коментиран от #24, #40

  • 23 Косматия

    3 1 Отговор
    Тия пак им задрънкаха железа у кухите кратуни!
  • 24 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Киро":

    В Русия средния стандарт е 30% по-висок. Ама Русия само 10% е в Европа, останалата част се намира централно на г на географията... Демек до там цивилизация няма как да стигне. Иначе няма да видиш руснак да плаче, че е беден, докато българите... ох лелеееее всеки ден за това стенат! Колко са бедни и угнетени! Алчни, ниско духовни, без мъжественост! Превърнали сте се като австрийците, ама на тях поне не им пука, че са по-нежни! Те са сила и без на са чубани! Докато вас тва ви озлобява и ви прави страшни комплексари и предателски личности! Има някои светила, но повечето ще те предадат за 10лв!
  • 25 раптор

    2 2 Отговор
    Ония ден един български патриот, който слага България над всичко и за него е най-великата нация в човешката история (на което аз доста му разказах как стоят нещата) започна да ми плаче с крокодилски сълзи как всичко сте били загубили, как е настъпил края! Зашлевих му един шамар и му казах: я се стегни бе! Мъж ли си, водорасло ли си? Нещата са във ваши ръце и имате шансове! Са мноо пичове и някой да ви сваля шапка, няма как да се случи, но да цивирите... ХАХАХА ей това е най-жалко!

    Коментиран от #28

  • 26 Киро

    2 2 Отговор
    Не виждам смислен отговор на въпроса Защо в "богата и силна" Русия средната заплата е по-ниска от България?

    Досега само мозъчните пръдни на някакво слабо хонорувано тролче, дрън дрън глупости...

    Хайде, товарищи, напънете се, не са ли ви спуснали някакви отговори от АтакЪ?


    Коментиран от #34

  • 27 Киро

    2 2 Отговор



    раптор


    До коментар #22 от " Киро":

    В Русия средния стандарт е 30% по-висок.

    ========

    Още по-зле, другарю, това означава, че средния руснак живее поне 30% по-зле от българина... ХАХАХА

    Коментиран от #30, #31

  • 28 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "раптор":

    Товарищ Рапторович,добре е да не забравяш че не си в България за да раздаваш самочувствие и акъл на българите,а си просто един руски мигрант,беглец от "путиновия рай".И като кажа "Наздорове господа офицери"-ще пия само аз,а ти ще стоиш прав с каната в ръка и ще ми доливаш.Понял?

    Коментиран от #29

  • 29 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Братята като цяло се бият доста... За мен лично има надежда за българите и искам да я има! Но сте ми малките, плахи, комплексирани братя! Лечението на вашите проблеми аз го виждам, чрез моята суровост! Един вид се жертвам за вас! Това, че ти може би не искаш моята жертва не ме грее! Аз не го правя само за такива като тебе! Иначе мен и хитлер не може да ме строи да му държа кана или там каквото и да било! Отделно съм и прекрасен боец, нарушител на здравето на моите нападатели!
  • 30 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Киро":

    Кире малкото което има в България е организирано предимно от други - руснаци, европейци, американци, китайци... Докато в Русия 90% от нещата са си наше постижение! На места не е постижение а направо провал, но пак си е наше! И пак руснаците живеят по обезпечено! Масово! Там такива мизерници каквито има в БГ - няма! Ако има мизерници е щото са чисти алкаши! Не за друго! Докато тук хората изпадат в мизерия, не само материална, доста често! Отделно сте на юг в много по благи земи, заобиколени от цивилизация! Ние сме заобиколени от най-дивата и непроходима природа! МЕЧКИ, ВЪЛЦИ И ГЪБИ до безкрай!
  • 31 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Киро":

    Общо взето сме народ жертвеници! ГЕРОИ! Няма как да сравняваш България и Русия! Русия е пазител на друга цивилизация... цивилизация заложена и от българи и от гърци и от руснаци... Та стига сте ни се мятали толкова! Мъжеството не е там където го търсите! Не е и в миризливите ви пари...
  • 32 БУМ БАМ

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Валентин Велев":

    КОЙ СИ ТИ БЕ ШМАТАРОК ДА ОПРЕДЕЛЯШ БЪДЕЩЕТО НА ЕДИН НАРОД И И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА??? КОИ СА ТВОЙТЕ ГОСПОДАРИ МАРОДЕРИ ОКЪРВАВИЛИ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА НАЛАГАТ КЪРВАВА ДЕМОКРАЦИЯ И НОВ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН РЕД.ЯЖТЕ СИ АМЕРИКАНСКИТЕ БУРГЕРИ И НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА РУСКАТА ПИРОЖКА ЗАЩОТООООО.......
  • 33 ЗВУЦИ ОТ КЕНЕФА

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българофил":

    НЕУКИ ВАГАБОНТИН ВИЖ ТАКВИЗ КАТ ТЕБЕ ЮРОДИ ФАЛШИФИЦИРАХА РОДНАТА НИ ИСТОРИЯ А ЗА РУСКАТА НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ ЧЕ РЕЧТА ТИ Е КЪТ НА ПРОГОВОРИЛА ВЪШКА НА САТУРН ??!:?
  • 34 БЪДИ КОРАВ БЪЛГАРИН

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Киро":

    ОТГОВОРА Е МНООООГО ПРОСТ СТИГА ДА ГО АСИМИЛИРА ОЛЕЖАЛИЯ ТИ Г.З. ХОРАТА ТАМ НЕ СА МАТЕРИАЛИСТИ И ПАТРИОТИЗМА ИМ С ВОДКА И БЕЗ ВОДКА Е НА ПЪРВО МЯСТО. А ТУКА И В ОСТАНАЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ Е ОБРАТНОТО АКО МЕ РАЗБИРАШ ?!;'М
  • 35 СССР

    1 2 Отговор
    Товариш ПУТИН!!! Дано Успеят!!! Бог да ги пази и да им помага!
  • 36 Соти

    1 0 Отговор
    Толкова много спам и коментари-А никой не е дал адекватен отговор на № 14 -Милано...Вместо да пълните форума с изтъркани фрази,опонирайте на такива коментари като № 14..----Със факти и цифри-а не със НПО шизоф,,,рен,,ия....
  • 37 tost

    2 2 Отговор
    Идеята е много добра,САЩ правят стелт самолети а рашъните стелт ракети,вярно е че не правят свестни коли,но някой да ви задължава да ги купувате ?Защо като са гладни не направят един протест ? Руснаците са велик народ и благодарение на тях сега има държавата България.
  • 38 Гост

    1 2 Отговор
    "Русия разработва ракети, недосегаеми за американските ПРО" предполагам това ще се стори изключително непрофесионално за управата на САЩ и пентагонът. В карйна сметка постоянното разполагане на американска т.е. натовска техника все по-близо до границата на Русия е на път да се обърне срещу тях
  • 39 Монго

    1 2 Отговор
    Хайне всички отворени да се образоват малко. И американците достигат хиперзвукова. Всъщност всеки от нас ако се затърчи на суборбитална трауктория ще достигне хиперзвукова. Проблема е в това да се направи ракета, която да може да променя траекторията си по време на хиперзвукова.
  • 40 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Киро":

    Я я ми обясни как бедни хора могат да купят и обзаведат 350 000 апартамента само в България ,а Гърция ,Испания Турция Кипър Дубай ,покажи ми една държава в Европа която да има толкова потенциални купувачи на жилища и туристи.В любимата ти Германия 80% живеят на квартира.
  • 41 Киро

    2 2 Отговор
    Другари, отново не виждам смислен отговор на въпроса КАК Е ВЪЗМОЖНО СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ ДА Е ПО-НИСКА ОТ БЪЛГАРИЯ?

    КАК?

    Смятайте как живее редовия руснак, като цените са по-високи от нашите, а доходите им по-ниски!
    Иначе се плюнчат и дрънкат железария.
    На гол тумбак чифте пищови!

    И една неприятна вест за руския слугинаж - цените на петрола НИКОГА повече няма да се върнат дори и наполовина от това, дето бяха, таванът е 60-70 долара за барел (при тази цена се включват с печалба американските шистови петролни компании), тъй, че ви очаква нерадостно бъдеще!

    Коментиран от #42, #43

  • 42 ьууууу

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "Киро":

    Кире,когато българи или други европейци изкупят имоти за над 88 милиарда долара-и това само за 2015г...когато българи и европейци изхарчат само за туризъм над 52 милиарда долара за 2015 г....тогава почни да задаваш тъпи въпроси...И не ми излизайи с мантрата че това са пари само на олигарсите--защото олигарсите не купуват апартаменти и вили за по 100 бона зелено.....
  • 43 Чук чук по китарата

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Киро":

    Средния доход на московчани е около 1500 евро на месец, смятай 12- 13 милиона руснаци. Сметни и друго, пенсионерите на плащат електричество, бензина е равностойността на 1,00 лев за литър, киловат час е между 0,05 и 0,15 стотинки за различните части на РФ. Сметни и безплатните жилища за трето дете, сметни и напълно безплатно образование и спорт..., а има и още за смятане.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания