25 Май, 2016 15:04 1 141 3

Саакашвили се връща в Грузия?

  • михаил саакашвили-
  • грузия-
  • завръщане-
  • президент

Бившият президент на Грузия не уточни кога смята да се завърне

Саакашвили се връща в Грузия? - 1
Снимка: БТА/ AP

Бившият президент на Грузия и сегашен губернатор на Одеска област в Украйна Михаил Саакашвили има намерение да се върне в Грузия и активно да се включи в политическия процес.

Саакашвили е заявил това в ефира на телевизия „Рустави“, без да уточни кога смята да го направи.

„Нека никой не се съмнява и да не възприема това като заплаха. Това е естествено нещо. Аз имам намерение да се върна в Грузия и да се включа в процесите там“, заяви Саакашвили.

Следващите парламент избори в Грузия ще се проведат на 8 октомври 2016 г., а основата от Саакашвили партия Единно национално движение в момента е в опозиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 политолог

    2 2 Отговор
    този агент на ЦРУ не беше ли следствен в Грузия за превишаване власт и корупция.Нали се отказа от грузинското гражданство и остана само с украинско-или всичко писано досега е мъгла
  • 2 kcaniba

    2 2 Отговор
    този амерски памперс се завръща в родната си Джорджия директно за 20 години затвор!!
  • 3 реално

    2 2 Отговор
    Там самият грузински народ ще го разкъса-има милиони клипчета в Тубата и показват как го чакат със брадвите в Грузия.