Last news in Fakti

3 Юли, 2016 12:47 1 799 0

Чудовищна катастрофа във Флорида

  • катастрофа-
  • чудовищна-
  • флорида

Има петима загинали

Чудовищна катастрофа във Флорида - 1
Снимка: БТА/AP

5 души загинаха след сблъсък между автобус и камион с ремарке във Флорида, съобщи ABC.

Автобусът е бил стар и е превозвал 34-ма възрастни пътници и деца. Има поне 25 ранени. Той е минал на червено и се е врязал в камиона. Един от загиналите е дете, а друг е шофьорът на камиона.

Автобусът е училищен модел от 1979 г. Той се е сблъскал на два пъти с камиона, след като превозните средства излезли от пътя. Автобусът почти веднага се е запалил. На мястото на събитието веднага са се отзовали спасителни екипи и случайни минувачи. Те са спасявали оцелели, докато и двете превозни средства не са били обхванати от пламъците. В момента се води следствие по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА