Last news in Fakti

9 Юли, 2016 23:00 1 484 0

Самолет на Катар кацна аварийно

  • катар-
  • самолет-
  • повреда-
  • аварийно кацане-
  • букурещ-
  • катар еъруейс

Технически проблем в един от двигателите е бил причина за извънредното приземяване

Самолет на Катар кацна аварийно - 1
Снимка АП/БТА

Боинг 787 на авиокомпания Катар Еъруейс се приземи аварийно на международното летище в Букурещ заради проблем в един от двигателите, съобщи сайтът "Les sentiel", позовавайки се на информация от летищните власти.

Кацането на самолета, който е извършвал полет от Осло за Доха е "настъпило нормално и спокойно в 14:08 местно време", съобщават от летището.

Екипажът на самолета установил технически проблем в един от двигателите и в съответствие с процедурата трябвало да се приземи на най-близкото летище.

254-мата пътници и екипажът на повредената машина са поверени на грижите на летищния персонал в Букурещ, докато чакат разрешение от авиокомпанията да продължат полета.

Този тип самолети може да летят с един единствен изправен двигател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: