Last news in Fakti

12 Юли, 2016 15:03 1 470 1

Али Агджа искал да става пастор

  • али агджа-
  • става-
  • пастор

Атентаторът срещу Папа Йоан-Павел II Мехмет Али Агджа искал да става пастор, защото „живеел в Турция като пенсионер, който си пилее времето“. Той завява това в интервю за италианския вестник „Ил Джорнале“. „Затова искам да помоля Папа Франциск да ме приеме във Ватикана и да стана пастор“, заявява Агджа. Той се хвали, че знаел „свещените книги по-добре от много други“.

В интервюто Агджа казва, че разказвал винаги нови версии, „за да разруши българската връзка, която създадохме заедно с американците, и да ударим съветската империя“. След това от ярост към църквата „обвинил Ватикана“. Най-накрая определил Иран като поръчител. В крайна сметка, казва той, и това не е вярно. „Единствената следа е Фатима... Бог искаше да стрелям срещу Папата, а след това той му спаси живота. Точка. Аз съм в центъра на третата тайна на Фатима“, твърди Агджа. Последните „откровения“ на турския терорист ще бъдат излъчени в предаването Top Secret по Канал 5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    0 0 Отговор
    Сивия вълк да се присъединява към глутницата от нощни вълци и да си вият колкото искат! Сергей Антонов загуби здравето си а след това и живота си заради тая вълча напаст!!!
Новини по държави: