Last news in Fakti

17 Август, 2016 10:22 5 060 1

Иванка Тръмп се пече на яхтата на демократ

  • иванка тръмп-
  • яхта-
  • доналд тръмп

Тя е на ваканция с яхтата на Дейвид Гефен

Дъщерята на Доналд Тръмп и нейният съпруг са били забелязали на ваканция с яхта, собственост на един от донорите на Демократическата партия, съобщи „Вашингтон Пост“.

Иванка Тръмп и Джаред Кушнер са на ваканция край Хърватия. Те са забелязани в лодката на холивудския магнат Дейвид Гефен. Плавателният съд струва $ 200 млн.

Гефен дари по $ 2700 за кампаниите в първичните избори на Хилари Клинтън и Бърни Сандърс през 2015 г. Известно е, че през 2007 г, той фаворизира Барак Обама пред Клинтън в тогавашните първични избори. Гефен на няколко пъти е критикувал Хилари за нейната подкрепа към войната в Ирак.

Все пак в момента той подкрепя кандидата на Демократическа партия за президент на САЩ. В същото време Доналд Тръмп е кандидат на Републиканската партия. Дъщеря му Иванка пък е един от най-близките му съветници. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Али бали

    0 0 Отговор
    Стига глупости. Голяма работа. Всички са в играта