Last news in Fakti

1 Септември, 2016 00:01 2 392 9

Иран размаха пръст на Турция

  • турция-
  • сирия-
  • иран

Недоволство относно акцията на Анкара в Сирия

Иран размаха пръст на Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Външното министерство на Иран изрази безпокойство, относно антитерористичната операция, която Турция провежда в Сирия, съобщи ТАСС.

„Желанието на миролюбивите народи в района да се борят с тероризма и техните усилия за възстановяване на регионалната сигурност, не могат да бъдат условие за нарушаването на териториалната цялост на страната и провеждане на военни действия, без съгласието на местните власти“, заяви представителят на иранското външно министерство Бахрам Гасеми.

Според него военната операция на Турция усложнява регионалната ситуация и трябва да бъде прекратена.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    0 0 Отговор
    Голям кеф ще е Иран да удари по фесовете.
  • 2 мъжкар

    0 0 Отговор
    Турция никога не е била приятел на България и скоро всички тука ще го разберем.Както нахлу в Сирия така ще нахлуе с армията си и тук и тогава ще видите какво ще стане.НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ ДОКАТО ОЩЕ ИМАШ ВРЕМЕ.
  • 3 Go LJ

    0 0 Отговор
    До коментара преди мен. Турция е единствената страна дето не е навредила на България.

    Коментиран от #4

  • 4 деди

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Go LJ":

    Ами да ни върнат земите които ни взеха след освобождението или това не е вреда а само както един глупак каза *мирно съвместно съжителство*
  • 5 7777777

    0 0 Отговор
    Под предлог, че воюва с ИД Турция бие кюрдите в северна Сирия, защото иска да заграби тази територия! НЕООСМАНИЗЪМ!
  • 6 simonm

    0 0 Отговор
    След одобрението на Русия и САЩ на турските действия ,следващата игра на Ощипана мома от двете сили, ной после и една правилна оценка на ситуацията
  • 7 True

    0 0 Отговор
    До: деди
    Да ви върнат и да се на.рете и там ли? Не!
    За кви земи за кво говориш бе по добре върните цяла източна Румелия, че хората да видят живот - пенсия на 55 години 2500 лири средна заплата здравна система на ниво, при цялата тази каша и военни разходи. Погледнете се по поробени сме от всякога семействата ни са в чужбина младите нямат стимул. А онези които са в западна Европа разбраха какво е да си българин, че е синоним на източни европейски доджита (долни хора, крадци). Изказването ми се базира на реалност, а не от омраза или нещо друго.
  • 8 True

    0 0 Отговор
    Да ви върнат и да се на.рете и там ли? Не!
    За кви земи за кво говориш бе по добре върните цяла източна Румелия на Турция, че хората да видят живот - пенсия на 55 години 2500 лири средна заплата здравна система на ниво, при цялата тази каша и военни разходи. Погледнете се по поробени сме от всякога семействата ни са в чужбина младите нямат стимул. А онези които са в западна Европа разбраха какво е да си българин, че е синоним на източни европейски доджита (долни хора, крадци). Изказването ми се базира на реалност, а не от омраза или нещо друго.
  • 9 Георги

    0 0 Отговор
    Разбирам гнева ти, но ние си го правим.
    Политиците ни са без морал и без държавност в съзнанието си
    Аз не ги искам, но те са там на всички избори гласувам по съвест, но 80% не го правят.
    Да се борим за по добро и да го желаем.
    Трябва да го изградим и ще го направим.
Новини по държави: