Last news in Fakti

13 Септември, 2016 13:59 14 152 12

Мотоциклет уби висш командос

  • командос-
  • мотор-
  • юрий торшин

Юрий Торшин загина в катастрофа

Бившият командир на специалната група „Алфа“ Юрий Торшин е загинал при пътен инцидент в Чечня, съобщи ОФАН.

Инцидентът е станал в района Наур. Според данни на местните власти мотоциклетът Harley Davidson на Торшин е бил блъснат от друг мотоциклетист. Бившият командос се е опитал да маневрира, но е загубил контрол над мотора, който се е преобърнал.

„За всички, които го познаваха, той винаги ще си остане герой“, се съобщава от асоциацията на ветераните „Алфа“.

Торшин е участвал във войните в Афганистан, две войни в Северен Кавказ и се бие в горещите точки на бившия Съветски съюз. Той е участвал в неутрализирането на терористите по време на заложническата криза в Дубровка.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 guest

    1 0 Отговор
    пише се Harley Davidson
  • 2 киро

    0 0 Отговор
    Извинете, но защо тази новина е толкова важна, че взима мястото тук?

    Коментиран от #4

  • 3 Санкции до откат

    0 1 Отговор
    Замитат се следите яко, защото разследването за руските операциия по завземането на Украйна и свалянето на самолет МН17 са в заключителна фаза. Много от почернените семейства, получили товар 200, вече са признали за операциите в източна Украйна и превръщането й в НовоРосия. Важно е да се помни защо развитите държави единодушно продължиха санкциите.
  • 4 VWandMercedes

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "киро":

    И аз това се чудя, все едно е починал български командос.
  • 5 МЕТО за Киро

    1 0 Отговор
    Защото днес никой не са гръмнали в Краваристан.

    Коментиран от #6

  • 6 антика

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "МЕТО за Киро":

    На нас не ни трябва война! Ние сме толкова гламави, че ще се самоизбием и с автомобилни и мотоциклетни катастрофи. А, който случайно оцелее, останалите ще го довършат с нормативни разпоредби, задължителни гласувания пречки за работата и бас държа, че до 2040-50-та година нас няма да ни има като народ ид ържава! И каквито и закони да се приемат, пак ще си заминем щото сме идиотска държава, но май и вече и народ, нямаме нищо общо с древните ни българи предци, само се наричаме така. Защо ни е война? Пък там може случайно ид а спечелим с идиотизма си? Докато така кигурно ще се самопрецакаме и самодовършим. Единственният народ, който няма нужда да му се назначават пазачи до казаните в ада.... Даже дяволите не слагат и съчки - само посочват някой, чещ е успее да избяга и останалите булгерийнс му носят сами съчки до казана и го дърпат надолу.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    1 0 Отговор
    Хм, толкова много екшън в живота му, а да умре по тоя начин, някакси не е било честно. Трябвало е да загине в престрелка с поне 10 талибани и още толкова от ИД.
  • 9 555

    0 0 Отговор
    Ма тоя другия мотоциклетист........от нашти лий?
  • 10 Аз и вие

    0 1 Отговор
    Че някакъв руснак е умрял няма значение. Това ли е най важното. Ние сме България.

    Коментиран от #11

  • 11 Де юре

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Аз и вие":

    А като се стрелят и умират през ден в САЩ и ни го сервират редовно! Тогава що не цирикаш, че си в България?
  • 12 мосад

    0 0 Отговор
    А защо се скрива факта че командосчето е било пийнало?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания