Last news in Fakti

22 Септември, 2016 19:00 1 300 0

22 септември: Светът в снимки

  • 22 септември-
  • снимки-
  • свят
22 септември: Светът в снимки - 1
Снимни: БТА/АР/XINHUA

Стачкуващ работник се разхожда по кея на пустото пристанище на Пирея. Днес е първият ден от 48-часовата стачка на Общогръцкия съюз на моряците срещу новите мерки за икономии и реформи в южната ни съседка.

22 септември: Светът в снимки

Спасителите теглят мотоциклет през калта в наводнено село в Западна Ява, Индонезия. Проливните дъждове предизвикаха сериозни наводнения и свлачища на тихоокеанския остров.

22 септември: Светът в снимки

Войници участват в бойни стрелби в армейски център за обучение в провинция Херат, Западен Афганистан. Подразделенията се подготвят за битка срещу талибанските екстремисти в страната.

22 септември: Светът в снимки

Художници участват в зрелищна сценична реализация, посветена на Международния ден на мира на площад „Боливар“ в Богота, Колумбия.

22 септември: Светът в снимки

Въздушна снимка показва красивата природа на езерото Дайминг в град Дзинан, столицата на провинция Шандонг, Китай.

22 септември: Светът в снимки

Сибирски тигърчета се родиха в развъден център в Харбин, Североизточен Китай. Центърът е създаден през 1986 г. за по-добра защита на видовете.

22 септември: Светът в снимки

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА