1 Ноември, 2016 16:41 1 459 5

Зоран Заев: Децата ни спят под мостовете

  • зоран заев-
  • македония-
  • избори

Хиляди македонци живеят с 36 евро центра на ден

Зоран Заев: Децата ни спят под мостовете - 1

Македония страда от политиците си и това трябва да го променим. Това заяви в телевизионно интервю лидерът на опозицията в Македония Зоран Заев.

Той посочи, че Македония може да използва своето географско положение, за да се измъкне от кризата.

Хвърлихме милиони за паметници, а децата ни живеят под мостовете, емоционално заяви Зоран Заев. Той не пропусна да припомни, че 94 000 македонци живеят с 36 евро цента на ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Македонец

    0 0 Отговор
    Заев остави безработица 38% през 2006г. Груевски я намали до 24% през 2016.БВП от 2006 до 2016 е скочил двойно.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Македонец":

    Много хора, включително и аз, не знаем това което сте написал. Със сигурност е вярно.
  • 3 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Македонец":

    Важното е кой го подкрепя, а не какво прави или е направил.
  • 4 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    само като напишат македонци и вече едостатъчно да не се занимаваме с тях.нека се оправят сами нито са искренни към нас нито имаме някакво добро комшииство.трошат всичко българско,преиначават историята ,топят ни при всеки удобен случаи наляво и на дясно,а идват тук и се правят на българи просеики паспорти,а като ги вземат ни обвиняват че им ги даваме на сила.и груевски и този са един дол дренки жалки югославски креатури дето като пoмияри търсят само кво да отмъкнат и гледат да те ухапят при всеки удобен случаи.няма смисъл въобще да заемаме страна в ситуацията,накрая бугарите се оказваме татари дето сакаме да окупираме великата македония или да им откраднем самуил.
  • 5 дискретен герой

    0 0 Отговор
    Абе маке, каква безработица е оставил Заев бе, след като не д бил никога на власт!?! Това че ти е изпран мозъка от Никола ДИКТАТОРА, няма нужда тука да се излагаш!!! Безработицата в МК е 40%, а заплатите са по 150еу!!!
Новини по държави: