Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 12:51 679 1

Загинали и ранени при пожар в южнокорейски мол

  • пожар-
  • мол-
  • търговски център-
  • южна корея-
  • загинали-
  • ранени

Пожарът е тръгнал от детския кът в търговския център

Пожар отне живота на най-малки 4 души и рани повече от 47 други в търговски център в Южна Корея, съобщи „Прес ТВ“.

Инцидентът е станал в събота, в мол, построен в непосредствена близост до няколко жилищни небостъргача, в град Донгтан, разположен в близост до столицата Сеул.

Южнокорейската информационна агенция "Йонхап" съобщи, че огънят е започнал от детския кът, намиращ се на третия етаж на 4-етажната сграда. За щастие той е бил затворен по време на инцидента.

Властите са започнали разследване, за да установят причината за пожара; от полицията обаче подозират, че той може би е бил предизвикан от искри от поялник.

Противопожарните екипи, пристигнали на мястото на инцидента са се борили с пламъците повече от час, преди да ги изгасят.

Сред загиналите има двама строителни работници, един продавач в търговския центът и един посетител.

По-голямата част от пострадалите при инцидента, са били изпратени към околните болници заради вдишания дим. Никой от тях не е в критично състояние, съобщават местните медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Шишарко

    0 0 Отговор
    Боли ма фара,това не е новина!
Новини по държави: