Last news in Fakti

25 Април, 2017 07:15 1 617 1

Льо Пен се оттегли от лидерския пост на Националния фронт

  • марин льо пен-
  • лидер-
  • франция

Решението е временно

Льо Пен се оттегли от лидерския пост на Националния фронт - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на френските националисти Марин льо Пен обяви, че се оттегля от лидерския пост на "Националния фронт", съобщи Би Би Си.

Тя обяви това, след като стигна до балотажите на президентските избори във Франция. Там тя ще се изправи срещу Еманюел Макрон.

"Ние се доближаваме до решителен момент. Можем да победим", заяви Льо Пен.

Смята се, че решението й е временно и е свързано основно с изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 8 Отговор
    Оттеглила се "временно"! Кого ще излъже с този ход-само лишените от способността за мислене. Но друго е по-интересно-как много си приличат "националистите", независимо къде се намират! Ето да вземем, за пример нашето бяло джудже-националист. И то за щяло и не щяло тича в Кремъл за инструкции и заплащане, само дето руското джудже не го удостоява с личното си внимание. И нашето националистче е готово на всички само и само да е във властта, дори да целуне Борисов...Отвратително и отблъскващо!
Новини по държави: