Last news in Fakti

25 Април, 2017 13:38 3 806 10

Обвинения за родния изрод в Берлин

  • берлин-
  • метро-
  • обвинения

Той е обвинен в нанасяне на тежка телесна повреда

Обвинения за родния изрод в Берлин - 1
Снимка: YouTube

26-годишният Светослав Стойков е обвинен в причиняване на тежка телесна повреда, съобщават от прокуратурата в Берлин. Той стана скандално известен, след като изрита жена в метрото в Берлин, съобщи НОВА ТВ.

След инцидента мъжът беше оставен за постоянно в ареста. Стойков беше задържан на централната автогара в Берлин при пристигането му от Южна Франция.

Нападението бе уловено от видеокамерите в метрото. Немските медии съобщиха, че след излъчването на клипа Стойков е разпознат от бивш охранител в бежански лагер. Свидетелят казал, че често виждал обвиняемия и двамата му братя.

Ако вината му бъде доказана, го грози затвор до 10 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    34 0 Отговор
    Браво.
  • 2 Ekstra

    38 2 Отговор
    Там родните ман....и организации нямат власт. Ще си го отнесе уставно.
    В БГ сигурно жената щеше да плаща, че си е захабил обувката.
  • 3 наш човек

    27 3 Отговор
    АКО ИСКА БАБА МЕРКЕЛ ОЩЕ ДА ИМ ПРАТИМ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 българка

    12 11 Отговор
    бързо действат немските власти.сега можем да се посмеем на нашите динковци колко постинга изписаха по този случай срещу мигрантите,то да се окаже че изрода е българин.сега ще почнат,ама не бил българин а циганин,сякаш половината население не е от такъв произход

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    22 1 Отговор

    До коментар #5 от "българка":

    Нормалните държави е така. У нас 4г се запознават с материали по дело и експертизи, след което не се харсват някакви резултати и се почва наново. После я някой е болен, я мафиота имал диабет, кръст го болял и др. И така докато свидетелите се откажат, а обществото забрави случая, после тихомълком се пуска някоя условна и готово. Никой не печели от протакване освен престъпниците. Колкото по-малко часове се разходят, толкова по-ефективна е системата и служителите може да работят и съдят други.
  • 7 Дедо Грую

    15 1 Отговор
    До българката
    Ти драга, ако си от оная половина те разбирам. Така че има значение и то огромно. Това са български граждани, но не са българи. Вие самите се определяте като такива. В коя държава са "интегрирани" и какъв %? И последно не са слава Богу половината от населението.
  • 8 VMORO

    6 2 Отговор
    Няма и да бъдат. Никога.
  • 9 jambazina

    6 1 Отговор
    Ша му накриват шапката на бай м....у, той и у панделата си е вкъщи.
  • 10 Бай хой

    2 5 Отговор
    Какво реване бе тогава че Българин изритал германка. И станахме по чернии плюти, и се замълча за случая с изнасилената и убита германка от арабски бежанец.

    И продажните ни медьии дума не обелват че нападателя не е Българин а нападнатата взъщнозт е румънска циганка. С една дума циганска работа и най вероятно борба за територии за проституция.
Новини по държави: