Last news in Fakti

29 Април, 2017 23:33 1 578 4

Самолет се разби в Куба

  • куба-
  • самолет-
  • катастрофа
Самолет се разби в Куба - 1

Самолет АН 26 на авиокомпания Aerogaviota се е разбил в Куба, съобщи телевизионният канал NTN24. Съобщава се за 8 загинали. Машината е изпълнявала вътрешен полет. Излетяла е от град Баракоа, който се намира в източната част на страната. Самолетът е изчезнал от радарите в района на град Пинар дел Рио.

По информация на онлайн изданието CiberCuba на борда на самолета е имало 39 пътници, като няма оцелели. Според изданието части от самолета са намерени в труднодостъпна местност в туристическата зона Лас Ломас де Сан Кристобал, разположена на 80 км. западно от Хавана.

Aerogaviota е авиокомпания, управлявана от кубинската армия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    3 0 Отговор
    Съобщава се за 8 загинали.

    на борда на самолета е имало 39 пътници, като няма оцелели.

    Последно 8 или 39 загинали???

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нико":

    Последно както виждаш, Нико има два източника. Според единият има 8 загинали, а според другия има 39 души на борда, като никой не е оцелял. Какво не ти е ясно?
  • 3 Нико

    0 0 Отговор
    Гост а също и факти.бг, според официални източници става въпрос за стар 39 местеб военен самолет с 8 души на борда. Ами като публикувате нещо го пишете като хората, защото от статията ви нищо не се разбира.
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Айде сега. Заяжданици на дребно.