7 Май, 2017 08:35, обновена 7 Май, 2017 08:35 1 653 1

Зловеща катастрофа във Виетнам отне живота на 11 души

  • катастрофа-
  • виетнам-
  • загинали-
  • провинция-
  • автобус-
  • камион

Пътният сблъсък е между камион и автобус

Зловеща катастрофа във Виетнам отне живота на 11 души - 1
Снимка: БТА/АР, изображението е илюстративно

Зловеща пътна катастрофа във Виетнам отне живота на най-малко 11 души. Камион, движещ се в обратната посока на еднопосочен път, се блъсна в автобус, предава "Стрейтс Таймс".

Инцидентът е станал в провинция Жиа Лай в ранните часове на неделя. Ранени са поне 23 души.

В автобуса, разбил се челно в камиона, е имало общо 36 пътници. Сред загиналите е шофьорът на автобуса.

Множеството тежки пътни катастрофи във Виетнам са ежедневие. Само за 2016-а по пътищата на страната в Югоизточна Азия са загинали над 9 000 души. Причините - тесни магистрали, цялостна лоша поддръжка на артериите и пренебрегване на съветите за безопасно шофиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    0 1 Отговор
    Пътищата не са им лоши , но правила за движение няма кара се в някакъв странно подреден хаос. Риска от инциденти е огромен.Въпреки , че те се справят учудващо добре.