7 Май, 2017 20:59 1 305 2

Рама: Балканите имат огромна нужда от ЕС

  • балканите-
  • еди рама-
  • ес

Той смята, че Съюзът е на кръстопът

Рама: Балканите имат огромна нужда от ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

„Страните от Балканите имат по-голяма нужда от всякога да се присъединят към ЕС. В същото време и самият Съюз вече осъзнава нуждата си от тях.“ Това заяви премиерът на Албания Еди Рама, цитиран от сръбското издание Блиц.

„Днес в Европа има цяло поколение, което е живяло, без да види война, като заслугата на това е предимно на ЕС. Надявам се изборите във Франция да затвърдят значимостта на европейския проект.

Видно е, че изграждането на стени за тези, които не са имали късмета да се родят в Европа не е алтернатива. Нашият регион има исторически това. В момента ЕС е на кръстопът“, заяви Рама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kana

    6 8 Отговор
    ,,Имат нужда'' , ама друг път!!! Балканите нямат място между памперс-бойци, еврогеьове и наркомани!!!
  • 2 Morgoth

    3 2 Отговор
    Ясно е, че страните от Балканите имат нужда да се присъединят към ЕС. Падането на тези безмозъчно начертани граници е задължително условие за мира в района. Ама защо ЕС да има нужда от тях? Бедни и размирни страни, две от които изцяло мюсюлмански , а други две наполовина - общо към 6 милиона мюсюлмани.
Новини по държави: