9 Юли, 2017 09:20 9 880 4

Кървав удар в Осло

  • осло-
  • стрелба-
  • полиция

Четирима ранени при стрелба в клуб

Кървав удар в Осло - 1
Снимка: Wikipedia

Четирима души са били ранени след атака в нощен клуб в Осло, съобщи Aflenplofen.

Въоръжен мъж е открил огън по посетителите в клуба. Това е станало в ранните часове на днешния ден.

Извършителят вече е задържан той е на 20 години. Той вече е познат на властите. Все още не се обявяват какви са били причините за извършената от него атака.

Няма опасност за живота на пострадалите. Води се разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    26 2 Отговор
    Абе щом не му пишете името значи не е висок, рус и със сини очи. Не е задължително да е бежанец. Като нищо ще се окаже, че е някоя подрастваща балканска мутра, което си е почти същото.
  • 2 123

    19 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той вече е познат на властите. Като е познат на властите ,каква прави тази власт за да спре терор ? НИЩО...само казват -ни го познаваме ,сега вече и ваш ред...Тъпи идоти...
  • 3 сноу

    8 4 Отговор
    Хич не се гневучкай 123 ,те техните власти са като нашите -може с дни и седмици да тормозят българин, че не си носи примерно личната карта но щом видят мангал юнаклъка им стига до долния край на гащите и са готови задника му да оближат..Началника им естественно като велик маршал ще се опъчи и обясни надълго и нашироко как той имал информация но тя била непълна и ще точи едни локуми дето почват с розово а накрая отиват към тиквено ,сещайте се какви...
  • 4 Nan

    4 0 Отговор
    tova e 2013 ne e dnes
    FAKE NEWS.
Новини по държави: