Last news in Fakti

15 Юли, 2017 00:15 4 016 32

В САЩ може да уволняват за гледане на "Маша и Мечока"

  • русия-
  • маша и мечока-
  • сащ

Възмущение към руската администрация към Кремъл

В САЩ може да уволняват за гледане на "Маша и Мечока" - 1

„Скоро в САЩ може да започнат да уволняват държавни служители за гледане на „Маша и Мечока“. Това заяви ръководителят на държавния съвет за сигурност към Съвета на руската федерация Константин Косачев, цитиран от РИА Новости.

„С тези действия на американските власти, няма да се изненадам, ако започнат да уволняват за гледане на анимационния сериал „Маша и мечока“.

Доналд Тръмп е прав като говори за лов на вещици в съзнанието на много от американските служби. Това не е справедливо“, заяви Косачев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 antimediator

    14 40 Отговор
    Поредната лъжлива новина !
    В Русия опозицията я отстрелват като вреден дивеч, те тръгнали другите да оправят !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 onq s konq

    7 39 Отговор
    Кой изобщо ги знае в САЩ тоя мечок и тая Маша че съществуват?И кога ще седнат ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ пред телевизора след напрегнатия си трудов ден да гледат някакъв руски сериалбез дори да знаят кой от морето канали го предава...ако изобщо?!!НО...само това руско твърдение Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СЕ ДОБИЕ ПРЕДСТАВА ЩО ЗА МАНТАЛИТЕТ ИМАТ УПРАВНИЦИТЕ В МОСКВА,КОЛКО ДРЕБНИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ДУШИЦИ СА И ЩО ЗА ИЗВРАТЕНО САМОЧУВСТВИЕ ИМАТ!И тия хора които дефакто са елита на руското население и все пак го олицетворяват,имат нахалството да се възприемат като СВЕТОВНА СИЛА?

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 стоян георгиев

    8 25 Отговор
    тва като историята как са дрогирали американските воиници с кока кола :)))))))))!

    Коментиран от #9

  • 6 Бесен Язовец

    36 7 Отговор
    Така е от Кремъл вече се ебават с US службите и то с основание параноиците са за подигравка
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бил в Италия

    26 5 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    За Америка не знам, но в Италия е супер популярен. Дават го в най-гледаното време.

    Коментиран от #10

  • 9 Kcaniba

    27 6 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Само че от 25 годиги всичко се обърна, не е кремъла, а белият дом е вече сърцето на империята на злото!!

    Коментиран от #11

  • 10 onq s konq

    7 27 Отговор

    До коментар #8 от "Бил в Италия":

    Чакай малко,за какво говорим!?За "нещо" което според теб е "супер популярно" в Италия,а в БГ не сме чували за него щото сме в Различни Европи?И на кой канал го предават в Италия и по кое време?Сега ще ти обясня простата истина:ВЕРОЯТНО СЕ ИЗЛЪЧВА ПО НЯКОЙ РУСКИ КАНАЛ ЧИИТО ЛЮБИТЕЛИ ГИ ИМА ДОСТАТЪЧНО И У НАС,НО ТОВА СА ГАСТАРБАЙТЕРИ,РУСКИ МИГРАНТИ И ИЗОБЩО ПРО-РУСКА ДИАСПОРА,КОЯТО КАТО ФАКТОР ЗА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В ИТАЛИЯ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.

    Коментиран от #12, #27, #28

  • 11 Kcaniba

    4 10 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Империята на злото,се превърна в империя на лъжата,лъжливите новини,империя на мизерията,най–агресивната страна в света,за 17 г. толкова от Вова....

    Коментиран от #14

  • 12 гостуващ

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Ти не си "чувал" в България за "Маша и мечокът" защото така ти отърва. Сериала го даваха по БНТ за "Лека нощ деца" през 2014 . Беше (и още е) много популярен и сред децата и сред техните родители. Аз бях доста изненадан от един парадокс: родителите са достатъчно млади, за да не помнят досадната пропаганда по времето на соца. За сметка на това вече са уморени от натрапчивата антируска пропаганда, чиято идиотска обосновка не се забелязва само от идиоти или от такива , които не искат да я забележат. А сериала, освен по БНТ, съм го засичал и по много други канали , но не помня кои точно. Ако всичко това ти се изглежда невероятно, поинтересуваи се колко телевизии в България сега имат в програмата си руски сериали и програми.

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Европеец

    3 9 Отговор
    Този е забравил кога баща му не е разрешавал кока кола и дънки ,като добавим и Марлборо това беше мечтата на социалистическия руснак.Колкото за сравнение със свободата ма свободните общества и Путинова Русия,те са несравними.
  • 14 Kcaniba

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    кики, най големия - дребния лъжльо тук си ти.
    Парцуцата изкорка ли, памперси, хапчета, козяк!!!

    Коментиран от #18

  • 15 един

    18 4 Отговор
    А какво да гледат мики маус ли? Вече им е писнал до безобразие, както и всичките им филми бози, които създават и самите те не си ги харесват. Американците умират да гледат руски филми, може би се радват на простотията в тях, но ги гледат. А колкото до маша и мечока- децата ги харесват, защо да не ги гледат. ПО-добре това, от колкото извратения спондж боб или някакви безформени гадове, които само всяват анархия в мозъка на детето..... америка отдавна е един духовно и нравствено МЪРТЪВ организъм със липса на свежа кръв и качествен генетично народ, и няма бъдеще на този свят.
  • 16 юрист

    3 11 Отговор

    До коментар #12 от "гостуващ":

    "...Публикувано във факти.бг: . За сметка на това вече са уморени от натрапчивата антируска пропаганда, чиято идиотска обосновка не се забелязва само от идиоти или от такива , които не искат да я забележат....“ Въпрос- във Варна има около 50 000 руски граждани - собственици на имоти. Техен главнокомандващ е путлер, а не българксия президент, защото са само руски граждани и не мислят да станат натурализирани български граждани. Ако ти си българин, как мислиш- как ще реагираш, ако тези 50 000 руски граждани получат като заповед от върховният си главнокомандващ путлер да забият руското знаме на върха на община Варна, да я окупират и да искат присъединяването й към русия? Или казваш- какво ти пука за Варна, България и българите в нея- ти и без това не си българин, руснак си, живееш извън България от над 30 години и влизаш в бг. форуми само, за да си чешеш езика и да ругаеш “русофобската пропаганда“ в България?

    Коментиран от #26

  • 17 onq s konq

    6 12 Отговор

    До коментар #12 от "гостуващ":

    В статията се казва как руската пропагандна машина "се възмущава" от собственото си допускане,че ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЯВАНИ ДЪРЖ СЛУЖИТЕЛИ за гледането на тая детска глупост,А НЕ ДЕЦА!Според всеки здравомислещ повече от абсурдно е някой който ходи на работа изобщо да седне и да гледа подобен сериал,който далеч не е за възрастта му!Е за това Русия е най-опасното нещо в момента за света-ЗАЩОТО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕДИН ВЪОРЪЖЕН ДО ЗЪБИ ЛУД,ОТ КОЙТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ!
  • 18 Kcaniba

    6 12 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    Русофилите са най–жестокия експеримент на империята на злото,зомбирани еничари....и внимателно с бояришинката в коневръза,и мезетата от сапун ,да не се запените много,айде наздраве ....и умната
  • 19 Kcaniba

    5 14 Отговор
    на днешния ден преди 122 г. по поръчка на братска Русия е убит един голям Българин–С.СтамболоВ!

    Коментиран от #21

  • 20 юрист

    5 16 Отговор
    Днес във Варна започва Шоуто на МТВ! - http://budnavarna.bg/16581-dnes-muzikalniyat-svyat-shte-vperi-pogled-vav-varna-zapochva-shouto-na-mtv/ Много ми се ще да има статистическо изследване колко руски граждани ще присъстват на него- на музикално шоу на “прогнилия Запад и “гадните“ сащ“:D Щото е много лесно руските тролове да плюят по живота в “еврогейска“ България, която уж била “васал на сащ“- с каквито ЛЪЖИ путлер пълни главите на руснаците от руските тв и сми, но РЕАЛНИЯТ ОФЛАЙН ЖИВОТ казва друго! Ако се окаже, че има МНОГО руски тинейджъри на това музикално събитие, при което те са само руски граждани, ИЗИСКВАМ ОТ РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗА РУСКИТЕ ГАВРИ С НЕГО! Иначе- ВЪН ВСИЧКИ РУСКИ ГРАЖДАНИ ОТ „ЕВРОГЕЙСКА“ БЪЛГАРИЯ! ЧИЙ ГО ДЪРЖИТЕ ТУК? КЛИМАТА ВИ ХАРЕСВА , НО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ НЕ Е РУСКО ЧЕРНОМОРИЕ И ТУК НЕ СТЕ В РУСИЯ, А В БЪЛГАРИЯ- ДЛЪЖНИ СТЕ ДА СТЕ ТОЛЕРАНТНИ И ДА УВАЖАВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДА НЕ СЕ ГФАВРИТЕ С НЕГО!
  • 21 Бесен Язовец

    15 4 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Ха-ха ,,голям българин" за фашиста Стамболов ха - ха. Я се скрий някъде бе,знаешли колко невинна кръв има по тоя

    Коментиран от #22

  • 22 Kcaniba

    6 13 Отговор

    До коментар #21 от "Бесен Язовец":

    1895 какви фашисти ви гонят в коневръза,всеки който не е угоден на русите пияници е набеждаван за кулак,или фашист....

    Коментиран от #23

  • 23 Бесен Язовец

    13 5 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    Идеите на Ницше и Фоербах са по стари от Хитлер прочети малко литература БЕ неграмотник.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Kcaniba

    6 10 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Стефан Стамболов

    Малцина са държавниците в българската история, които могат да имат толкова ключово важно значение за развитието на страната, както Стефан Стамболов. Наричан от съвременниците си „българския Бисмарк”, Стамболов поема управлението на една раздирана от вътрешни борби, и поставена в международна изолация балканска млада държава, която се бори за да запази крехката си независимост.

    Само преди месеци над нея са се вили облаците на евентуална руска окупация, и е липсвал силен фундамент за управление. Икономиката на страната колабира и цари икономическа и политическа анархия, и най-вече държавна несигурност. На фона на тази картина, едва прохождащият в българската политика княз Фердинанд І назначава Стефан Стамболов за Министър-председател. Стефан Стамболов има голяма политическа кариера и опит, и се отличава не само с изключителния си прагматизъм и талант, но и със силна воля, и най-вече решителност за довеждане на нещата до самият им край.
  • 25 Kcaniba

    6 7 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Публикувано във факти.бг: Само преди месеци над нея са се вили облаците на евентуална руска окупация, и е липсвал силен фундамент за управление....затова ли е фашист бе....Стамболов е Българофил...понял....прибирай се в дупката от която си изпълял....
  • 26 чико

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    другарю руснаците няма да го поискат, но откъде знаеш, че турците няма да го направят, при положение, че днес в Разград имаше тържество за провала на метежа в турция , а също така и че турското знаме се вее в общината на Кърджали! Докога ще говорим глупости за Русия и ще си затваряме очите за Турция
  • 27 Бил в Италия

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Ти освен за сто годишния ти таралясник май за нищо друго не си чувал. Моето дете гледа основно Маша и Медвед, че и не само то. Аз също понякога се забавлявам много на някои от сериите. Погледни в нета и ще видиш, че някои от сериите са със стотици милиони гледания. А ако някога си пуснеш някой детски канал и видиш какви изродски детски дават ще разбереш защо.

    Коментиран от #30

  • 28 Бил в Италия

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Излъчва се по Rai tv. Ако това е руски канал значи руснаците притежават Италия. Нещо не те слуша главата. Ако нямаш възможност да пътуваш поне ползвай Гугъл. Все ще ти влезе нещо в главата и няма да си шута на форума. Успех с четенето.
  • 29 ТТТ

    3 1 Отговор
    Моля, журналистите, дайте малко по-сериозно. Това е такава жълта новина, че чак, освен че жълтее, и мирише..В света се случват толкова неща, а тук с бабешки клюки и "кво каза съседката" се занимавате..
  • 30 Георги

    2 6 Отговор

    До коментар #27 от "Бил в Италия":

    Ти що не се преместиш от Италия в Рашката, та детето ти да гледа и Маша и Ну погоди кооолкото си иска, при това в оригинал?

    Коментиран от #31

  • 31 Бил в Италия

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "Георги":

    Аз живея в България. В Италия ходя няколко пъти годишно за по 10 дни, защото ми харесва архитектурата. Преди ходих и до Париж, и Брюксел, но заради политиката на Меркел и еврогейовете вече спрях, защото се напълни резняци и бурки. Особено в Брюксел е много тежко положението.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания