Last news in Fakti

20 Юли, 2017 16:27 851 1

Германската полиция погна педофилите

  • педофили-
  • германия-
  • полиция-
  • погна-
  • обиски-
  • домове

Заподозрените лица са на възраст от 18 до 80 години

Германската полиция погна педофилите - 1
Снимка: Shutterstock

Германските сили за сигурност извършиха обиски в домовете на 67 души, заподозрени в споделяне на порнографски снимки и видеа, съобщи немското издание „Дойче Веле“.

В период от две седмици са претърсени домовете на десетки заподозрени педофили на възраст между 18 и 80 години. Всички те са използвали онлайн платформа, през която са били проследени от полицията.

Мащабната операция на германските служби е проведена в няколко провинции. Най-горещите точки са били Долна Саксония и Хесен.

Обиските са направени дни, след като бяха извършени арести на 14 души в Европа. Най-голямата платформа за детска порнография на Стария континент беше разбита благодарение на съвместните действия на редица служби.

Разследването продължи няколко седмици, за да се стигне до лицата, стоящи във върха на пирамидата за споделяне на порнографско съдържание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    0 1 Отговор
    Най накрая да се арестуват тия немски педофили..вижте по морето ..шваби с изпъкнали очи с малки циганчета по парковете
Новини по държави: