Last news in Fakti

21 Август, 2017 19:33 1 196 0

Това трябва да е кучешкият рай (ВИДЕО)

  • бар-
  • бира-
  • кучета-
  • хърватия

Бар за кучета на плажа в Хърватия предлага бира за домашни любимци

Това трябва да е кучешкият рай (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook

Специална бира от пиле и зеленчуци и сладолед от банани, фъстъци, йогурт и соево мляко са хитовете от менюто на единствения плажен бар за кучета в Хърватия, предаде Reuters.

Щастливите домашни любимци и техните горди стопани могат да се излегнат на индивидуален шезлонг и да се гмурнат във водите на Адриатическо море.

За да разнообрази мързеливите дни на плажа, "Монтис дог бийч бар" организира състезание, в което 15 кучета и техните собственици сформираха отбори. Те трябваше да се надбягват и да преплуват около 100 метра за най-добро време.

Най-бързият четирикрак атлет за деня беше Нимбус, 4-годишен нечистокръвен самоед, който финишира пръв със стопанина си Мартин. Двамата спечелиха 7-килограмова опаковка с кучешка храна и двудневна почивка в местен хотел.

Косматите домашни любимци си паднаха повече по състезанието за надяждане, отколкото по тичането. Те се нахвърлиха лакомо върху специално приготвените за тях сладоледи, торти и бира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: