23 Август, 2017 01:15 10 577 13

Шарлатанин разваля черна магия с пенис 

  • китай-
  • секс-
  • шаман-
  • пенис-
  • магия

Мнимият магьосник мамил заблудени жени, че лошият им късмет се дължи на зли духове, проникнали в половите им органи

Шарлатанин разваля черна магия с пенис  - 1
Снимка: Shutterstock

Истински скандал избухна в китайския град Гуанджоу. Местен жител е арестуван за провеждането на сеанс за прогонване на зли духове от жена с пенис.

Изданието Global Times съобщава, че Хуан Цзянзцюн е задържан на 1 август, ден след като негова клиентка се оплакала в полицията. А Син съобщила, че се обърнала към "ловеца на привидения“, когато разбрала, че неговите способности могат да й помогнат да спечели сърцето на любимия мъж.

"Шаманът" насрочил среща с жената в хотел. Когато двойката се оказала далеч от хорски поглед, той заповядал на гостенката да се съблече чисто гола. След това "установил", че причината за нейния лош късмет в любовта е фактът, че половият й орган е обладан от призраци.

Специалистът по прогонването на привидения заявил, че да се прогонят духовете е възможно, но ще се наложи той да се възползва от своя пенис. На всичкото отгоре жената е трябвало да плати и сума за „изцелението“, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    94 3 Отговор
    Е защо са арестували човека? Като жените ни взимат парите, защо не ги арестуват? Нали доброволно се е съблякла е поела лечителя. Пълна дискриминация.
  • 2 Потърпевщ но вещ

    34 3 Отговор
    Ако е само главата - не се смята за развалена магията и трябва да отидеш пак... На жена ми от 20 години и развалят магия и все ми завързват очите преди сеанса, а после гледам в порносайтовете един дето прилича на мене в категорията "куколд"...
  • 3 Пенчо Питанката

    16 3 Отговор
    Анатолий Стайков, ти не предложи ли на тези жени да прогонваш злите им духове с твоя пенис?
  • 4 Шаман

    34 2 Отговор
    Грешката му е била,че и е взел пари иначе нямаше да се оплаче!
  • 5 Шаман

    25 0 Отговор
    Евала че се е сетил
  • 6 един

    40 0 Отговор
    МИ че то си е вярно- пенисът прогонва зли духове. Затова лесбийките са зли, отмъстителни и алчни, нагли и нахални- целите са обладани от зли духове. А гейовете са мазни, снизходителни и добродушни- нема никакъв зъл дух у тех....
  • 7 гост

    26 1 Отговор
    Явно не е могъл да я "изцели" както трябва, инак няма да се оплаче дори и да си плати.
  • 8 CrossFire

    22 0 Отговор
    Аз мисля, че шаманът е бил на прав път, но не е имал подходящия жезъл. С една здрава гега щеше такъв екзорсизъм да ѝ направи, че после "обладаната" от зли духове нямаше нито да се оплаква, нито да му очерня името. Че даже и за повторен преглед щеше да намине.
  • 9 Кандидат магесник

    15 0 Отговор
    На зла магия, зъл..... :D
  • 10 Госпожицата​.

    7 0 Отговор
    Да ви кажа никоя жена не са я обладани духовете,а е отишла да я мандръсат здраво,да се начеши яката,а като ти си отиде в къши,ох скъпи нещо не ми е добре,главата ме стяга.
  • 11 Ай ся

    9 0 Отговор
    Жените обичат такива магиосноци. Ем се правят на тъпи и изиграни ем си начесват джируляка и после кой от къде е.
  • 12 Зорлем

    2 0 Отговор
    На този медал трябва да му дадат, бе! .ахти корифея на умайването е!

    Коментиран от #13

  • 13 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Зорлем":

    *омайването
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания