Last news in Fakti

24 Август, 2017 08:36 8 429 31

Шофьор влачи бавен пешеходец по асфалта (ВИДЕО)

  • тюмен-
  • шофьор-
  • пешеходна пътека
Шофьор влачи бавен пешеходец по асфалта (ВИДЕО) - 1

Видео, на което е заснет "нетърпелив шофьор" да влачи "бавен пешеходец" по пешеходната пътека, шокира хиляди в социалните мрежи.

На записа ясно се вижда как младият мъж излиза от автомобила си и приближава пешеходеца с бастун, който се движи много бавно по зебрата. Следващите няколко секунди не може да се види какво се случва заради предната кола, но след малко мъжът отново се появява и се вижда, че влачи пешеходеца по асфалта.

Инцидентът е станал в Тюмен, Русия, пише Tyumentimes.ru.

Според един от очевидците обаче пешеходецът е бил мъртвопиян, не е можел да стои на краката си, и всъщност младият мъж му е помогнал да стигне до тревата, където да си полегне.

"Това е наш съсед, има проблеми с пиенето. Той и дори когато е трезвен, не върви добре, влачи си единия крак", потвърждава думите му жена, очевидно съседка на влачения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 страна огромная

    13 25 Отговор
    Хахахахахахахаха
  • 2 Барчо

    37 8 Отговор
    Пълно е с такива клипове. Но все пак нали видяхте, че поне двама човека слезнаха от колите си, за да помогнат на човека!!! В България дори да го трепат, никой няма да слезе от автомобила си и да се притече на помощ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Будалата

    37 2 Отговор
    Защо в България не се притичват на помощ?Защо а? Защото държавата е абдекирала от всичко. Виждаш някаква свада да речем , отиваш да помогнеш и в един момент ти си им виновен че се намесваш. Може и бой да отнесеш де. Ако си спестиш боя тръгваш по мъките на свидетел. Пиши ко видя, ама добре ли видя , пак си помисли ко видя. Влачене по полицията не дай боже после по съдилища. И всичко това за какво ? Че си проявил гражданския си дълг може би. Та заради някоя отрепка може да си навлечеш големи неприятности. Заради това народеца става бездушен. Нито чул нито видял.
  • 5 Шаран БГ

    23 0 Отговор
    "Будалата" има право !! Да станеш свидетел у нашенско - да станеш пишман дето си се родил. И облечените с власт "органи" се отнасят с теб по зле, отколкото с хората, които са извършили евентуално някакво престъпление, на което ти си неволен свидетел!! Или си видял как се сблъскват два автомобила. Ще те разкарват като маймуна, колкото си пъти искат, да"даваш показания"!! Ама си живеел на 50, или 100 км. - няма значение. Ще свидетелстваш! Че това са ти разходи - няма значение - ще свидетелстваш! Че отсъстваш от работа и работодателят ти не се интересува, кой и защо те принуждава да отсъстваш - няма значение. Ще свидетелствуваш! СЛОЖЕН Е ЖИВОТЪТ В РБ ! За това хората обръщат гръб и гледат да се отдалечат от случилото се събитие колкото се може по-бързо и по-надалеч. Не дрънкайте празни приказки за съвест, гражданско поведение и прочие книжни морални ценности - вижте реалния живот и мислете преди да обвинявате !!!
  • 6 Kcaniba

    6 14 Отговор
    Слава,слава Россия!
  • 7 Антон

    13 0 Отговор
    Заглавието е поставено по начин, който навежда на мисълта ме пътни хулигани се гаврят с бавен пешеходец!
    Истината е съвсем друга - ако господста журналисти пуснали статията се загледат по-добре се вижда много ясно през прозореца на предната кола, че човека пада, най-вероятно заради прилошаване, в резултат на което е издърпан извън пътното платно.
  • 8 незнайко

    10 1 Отговор
    Заглавието е подвеждащо ! ТРЯБВА ДА БЪДЕ- Шофьор влачи ПИЯН пешеходец по асфалта !
  • 9 Бате Тошо

    14 23 Отговор
    нормална картина за високо развитата и цивилизована Русия
  • 10 Диди

    4 7 Отговор
    Не трябва да го влачи като ,,чувал с боклук,,по асфалта.Има и други мъже там,би трябвало да го подкрепят и да го изведат на другата страна,независимо,че е пиян.
  • 11 Kcaniba

    5 17 Отговор
    Поредната фалшива НПО новина целяща да злепостави Русия! Снимки от Холивуд! Слава Россия!
  • 12 Чукче

    9 13 Отговор
    Така е прието в Русия.
  • 13 Пазарен Либерализатор

    4 16 Отговор
    Вставай, страна огромная....
  • 14 Чапаев

    7 14 Отговор
    Нормална картина за страна управлявана от диктатор,беззаконие ,нисък стандарт на живот,раздута администрация и пълен мрак за бъдещето.

    Коментиран от #17

  • 15 Kcaniba

    7 16 Отговор
    Още ли някой си мисли,че тези мужици сами са спечелили войната,или , че могат да изобретят нещо полезно .... Слава Россия!

    Коментиран от #16

  • 16 Знаещ

    10 14 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    Войната я спечелиха Американците и Англичаните,ако не се бяха включили пияните братушки щяха да станат пияни немци,което пък щеше да е по добре за нас но кога ли му е вървяло на сиромаха.

    Коментиран от #20

  • 17 Знаещ

    16 6 Отговор

    До коментар #14 от "Чапаев":

    Ти отиди в някои части на западна Европа и ще видиш наистина какъв мрак е бъдещето им. Само след 40 години ще има много градове в Германия, Франция, Англия и Белгия където жените ще са забулени. Вечер по заведенията ще има само тъмнокожи мъже пушещи нергилета, а алкохол в магазина ще е пълна утопия. В Англия от няколко години най-разпространеното име сред новородените не е Джон, а мохамед. При момичетата е същата работа. Представи си само след 20 години сегашните като народят по още 5 мохамедчета всеки и след още 20 всяко от тия 5 по още 5, и в държавите, които съм изброил ще има градове върнати в ранното, и то не европейско средновековие. Ще са мнозинство в парламента и градските управи и ще въведат шериата. Дори и сега има градче в Холандия, в което градската управа гласувайки бюджета заделя всичките пари от бюджета за празници за Рамазан и не оставя нищо за елха и коледна украса обяснявайки, че на местните мюсулмани, които са около 60 % им била противоестествена Коледата. Там от 9 общински съветници 5 са мюсулмани, а решенията се взимат с над 50%, което дава на мюсулманите пълна власт. Така че Русия, Унгария и Чехия в бъдеще бъдат рай за белите.

    Коментиран от #18

  • 18 Чапаев

    6 13 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    А мога ли да те питам какво правиш в Англия,бягай в русия там ще те посрещнат с хляб и сол.

    Коментиран от #19

  • 19 Знаещ

    11 4 Отговор

    До коментар #18 от "Чапаев":

    В Англия точно по тази причина спрях да ходя. В Париж и Брюксел също.

    Коментиран от #21

  • 20 Знаещ

    11 5 Отговор

    До коментар #16 от "Знаещ":

    Ще помоля автора на този коментар да си измисли друг ник, защото аз ползвам този във форума на факти.бг . Благодаря предварително.
  • 21 Киро

    3 13 Отговор

    До коментар #19 от "Знаещ":

    Много взе да се измяташ, нормално състояние за руските подлоги. Казах ти че знам къде живееш сега в Лондон, Mitcham manor way.

    Коментиран от #22

  • 22 Знаещ

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Киро":

    Хайде да се обзаложим на 5000 лева, че не живея в Лондон. Заедно с моя адвокат ще оформите облога при нотариус по твой избор, на който да се представят доказателствата и ти ще избереш, на кой дом за сираци да даря лесно спечелените пари.

    Коментиран от #23

  • 23 Киро

    2 12 Отговор

    До коментар #22 от "Знаещ":

    Много добре те познавам. Другия месец ще дойда да се видим в Лондон. Ако искаш мога да ти кажа и от кой град си в България.

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Знаещ

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Киро":

    Защо не искаш да изкараш бързи 5000 лева? Ето отдава ти се възможност да докажеш правотата ти и същевременно да изкараш някой лев, а ако се окаже, че грешиш ще си помогнал на нуждаещи се деца. И в двата случая печелиш. Моля те приеми облога.

    Коментиран от #26, #28

  • 25 Киро

    2 10 Отговор

    До коментар #23 от "Киро":

    Ще се радвам да се видим в Лондон.
  • 26 Киро

    2 10 Отговор

    До коментар #24 от "Знаещ":

    Обичам да пия червено вино от Чили, ще се видим в Лондон.
  • 27 Пазарен Либерализатор

    5 10 Отговор
    Така се кара в Русия, разчистват пияната сган от пътя и продължават.
    Една рашка кола не се видя на клипа, само упадъчни империалистически автомобили карат....
  • 28 Киро

    1 11 Отговор

    До коментар #24 от "Знаещ":

    Признавам ти че знаеш за много неща от старата история но сега настоящето няма нищо общо с това.

    Коментиран от #30

  • 29 Кобрата

    7 1 Отговор
    Дето ще се влачи и някой може да се е засилил и да го помете да го убие, по-добре, че се е намерил някой да го довлачи до другия тротоар...
  • 30 Знаещ

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Киро":

    Точно ти живеейки в Лондон би трябвало да виждаш, че ако не се случи чудо европа я чака не особено светло бъдеще. Мюсюлманите в Европа са като циганите в България. Плодят се като хлебарки, а Меркел се грижи да ги размножи по-бързо като вкарва милиони млади чернокожи и тъмнокожи мъже. Това си е направо геноцид спрямо белите. Има доста мигранти, които даже не са регистрирани и когато изнасилят някое бяло момиче или пребият някой няма как да ги хванат. А и самата полиция обяснява, че няма достатъчно кадри за да се справи с вълната от престъпници идващи от страни, в които човешкия живот е нищо, а християните е нормално да са в затвора или убивани и изнасилвани. Само за три месеца в Германия има 69000 престъпления извършени от емигранти. Ето това е причината да харесвам политици като Виктор Орбан и Путин. Това са управници, които ги е грижа за белите хора.
  • 31 Темида

    3 0 Отговор
    У нас един наби група слепи по подобен начин. Ако някой е забравил ....и как няма да забравим като 1 ден шум по медиите, ама той бил връзкарче и се размина.
    Жалки сме!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания