Last news in Fakti

1 Септември, 2017 10:26 2 408 1

Колумбийската армия уби наркобос

  • колумбия-
  • наркобос-
  • убит-
  • армия-
  • роберто гутиерес-
  • наркотици

Новината беше обявена от президента на Колумбия

Колумбийската армия уби наркобос - 1
Снимка: БТА/ AP

Колумбийската армия застреля виден наркотрафикант, съобщи президентът на южноамериканската страна Хуан Мануел Сантос от профила си в Туитър.

Убитият Роберто Варгас Гутиерес беше един от лидерите на водещия наркокартел „Клана на Залива“, който има контрол над разпространението на кокаин в страната.

Застреляният наркобос беше вторият по влияние лидер на клана. Лидерът Дайро Антонио Усуга оглавява списъка на най-издирваните лица в Колумбия. САЩ са обявили награда от $5 милиона за него.

Роберто Варгас Гутиерес е бил убит при военна операция на въоръжените сили.„Кланът на Залива“ е един от най-влиятелните в региона. Групировката се занимава с престъпна дейност, основно с наркотрафик.

Колумбийските сили са обявили война на наркоразпространителите. Те започнаха мащабна офанзива за разбиване на престъпния свят на наркотиците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Нарко-бос. Горкия. Нема пари за обувки ...