Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 20:52 1 024 3

Бивш уелски министър се самоуби

  • уелс-
  • министър-
  • самоубийство-
  • скандал-
  • карл сарджант-
  • труда

49-годишният мъж е сложил край на живота си след политически скандал

Бивш уелски министър се самоуби - 1
Снимка: Wikipedia

Бивш уелски министър беше намерен мъртъв, съобщи Би Би Си. 49-годишният Карл Сарджант, който беше министър на труда, е сложил край на живота си.

Трагичната новина идва само няколко дни, след като името на Сарджант беше замесено в грандиозен скандал. Министърът загуби поста си, а освен това беше изключен от Лейбъристката партия.

Бившият министър в уелския кабинет беше обвинен за непристойни действия към жени. 49-годишният баща на две деца е бил намерен мъртъв в дома си във Флинтшър.

В официално изявление от семейството на самоубилия се политик казаха, че той е бил любящ съпруг и грижовен баща. „Опустошени сме от загубата му и скръбта ни ще бъде споделена с всички, които го познаваха“, сподели от опечаленото семейство.

Уелският парламент прекрати заседанието си в знак на почит към паметта на бившия министър, който напускайки поста си се закле да изчисти името си. Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин нарече смъртта на Карл Сарджант „дълбоко шокираща новина“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като гост

    3 1 Отговор
    Потвърдил е непристойното си поведение - първо злоупотребявал с жени, после почернил семейството и рода си, отнемайки посветеният му лично живот..."грижовният и любящ баща"!
  • 2 хър

    2 0 Отговор
    Искаш ли да унищожиш един човек в днешно време, наречи го женкар
  • 3 английска фашага

    3 0 Отговор
    глупава постъпка, ако наистина е самоубийство
Новини по държави: