Last news in Fakti

25 Август, 2018 16:25 5 886 2

Ужасяваща катастрофа във Финландия

  • финландия-
  • автобус-
  • катастрофа-
  • загинали-
  • куопио

Има загинали и ранени

Ужасяваща катастрофа във Финландия - 1
Снимка: БТА/ AP

Четирима души загинаха при ужасяваща катастрофа във Финландия, предаде финландската агенция Yle. Автобус е излязъл от пътя и паднал върху железопътни релси.

Автобусът се е движил по мост, когато техническа неизправност го е извадила от пътя. След това превозното средство се е озовало на ЖП релсите, намиращо се на метри под моста.

Пет леки автомобила също са участвали в пътното произшествие, но те са се задържали на моста. Властите водят разследване за причините на трагедията, но най-вероятно става въпрос за техническа неизправност, а не грешка на шофьора.

Инцидентът е станал в град Куопио. В автобуса са се возили близо 20 души, четирима от тях са загинали. Други са пострадали и са настанени в болница за лечение. Транспортът в региона временно е бил ограничен.

Ужасяваща катастрофа във Финландия
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pazenek

    12 0 Отговор
    При нас ,без да са ужасяващи, всеки ден умират по 2,3,4 човека!!!

    Коментиран от #2

  • 2 777

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "pazenek":

    Дори май преди няколко часа пак имаме - за сега говорят за 13 починали?!
    Добре е журналята, по-малко да търсят сензации в заглавията. И..повече да наблягат на човещината, защото скоро ще я търсим "със свещ"!
Новини по държави: