9 Ноември, 2018 17:09 1 564 0

Кола удари конвоя на Тереза Мей

  • тереза мей-
  • шарл мишел-
  • конвой-
  • кола-
  • брюксел-
  • инцидент

Тереза Мей не е пострадала

Кола удари конвоя на Тереза Мей - 1
Снимка: БТА/ AP

Два полицейски мотоциклета в конвоя с премиерите на Великобритания и Белгия в Брюксел бяха съборени от ударил ги автомобил. По всяка вероятност става въпрос за инцидент, предаде Ройтерс.

В болница са откарани двамата мотоциклетисти, ескортиращи Тереза Мей и Шарл Мишел след церемонията по полагане на венци на гробове на британски войници от Първата световна война. Местните издания цитират говорител на белгийския премиер, който описал станалото като „злощастен инцидент“.

Тереза Мей е в Белгия за отбелязването на 100-годишнината от края на Първата световна война (1914-1918) в неделя, като след това ще пътува за подобна церемония в Париж. Тереза Мей бе придружена на церемонията от белгийския си колега Шарл Мишел, който също положи цветя на гробовете на загиналите войници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: