Last news in Fakti

24 Декември, 2018 11:17 5 716 6

Шофьор потроши 3 Ferrari-та

  • ferrari-
  • тайван-
  • шофьор

Щетите са за 340 000 EUR

Тайванци се организират в защита на шофьор, който от умора е потрошил три Ferrari-та. В ранните часове на съботния ден на планински път над Тайпе Лин Чън-хсъан заспива докато кара тамян на храмове. Освен семейната кола, той е потрошил и три броя от супер скъпата автомобилна марка. Те били паркирани от собствениците им, които се разхождали в планината.

„Изглежда съм заспал. Не съм сигурен какво се случи", признава 20-годишният младеж. Щетите са на стойност 340 000 EUR. Сумата е непосилна за младежа, който е спрял да следва, за да може да помага в семейния магазин за тамян. Той също така работи в ресторант. Именно там е бил до 3.00 ч. сутринта. След като поспал малко в 5.00 ч. започва да разнася тамян на храмовете в околността.

Поради тежкото финансово състояние на Чън-хсъан местните власти са учредили фонд за дарения. В него вече има постъпили около 9000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JoySherlock

    0 37 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя.....>>> www.Trade46.Com

    Коментиран от #2, #5, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Булшитс

    3 9 Отговор
    Шофьор друг път, някакъв левак пишете
  • 4 Koko

    9 5 Отговор
    A, ако вместо коли на това място имаше хора, пак ли трябваше да го съжаляват този негодник. Когато не си в кондиция, не се качваш да управляваш автомобил. Щом си заспал зад волана и си предизвикал ПТП, трябва да те съдят все едно си употребил алкохол или наркотични вещества.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аз аз аз аз

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "JoySherlock":

    Бастун непроскоопсан си ти мърльо