Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 16:21 1 242 0

Бомбена заплаха приземи самолет

  • швеция-
  • бомба-
  • заплаха-
  • самолет-
  • стокхолм-
  • ница-
  • пътници

Няма пострадали пътници

Бомбена заплаха приземи самолет - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Самолет, изпълняващ полет до Франция, беше принуден да се върне обратно на стокхолмското летище „Арланда” заради бомбена заплаха. Това съобщиха шведските спешни служби и полиция, цитирани от ДПА.

Самолетът на Норвежките авиолинии със 169 души излетял за Ница, когато около 10:40 часа тази сутрин постъпила заплахата. „Самолетът се върна, след като получи информацията за заплахата", каза пред стокхолмския всекидневник „Експресен" говорител на шведските спасителни служби.

След като кацнал в Стокхолм, самолетът Боинг 737 останал на разстояние от сградите на терминала на летището. Полицията е на мястото, заяви говорителка на летищните власти. Норвежките авиолинии разпространиха изявление, в което потвърдиха, че срещу полет DY 4321 е била отправена бомбена заплаха и „от съображения за сигурност той се е върнал на Арланда”, и добавиха, че въпросът е от компетенцията на полицията, предаде Би Ти Ви.

Бомбена заплаха приземи самолет
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: