Last news in Fakti

15 Февруари, 2019 12:56 1 821 6

Атака с киселина шокира Париж

  • париж-
  • метро-
  • киселина

Мъж е получил тежки изгаряния, след като бил нападнат на перона на метростанция във френската столица

Атака с киселина шокира Париж - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Мъж е получил тежки изгаряния, след като бил залят с неидентифицирана течност на перона на метростанция в Париж тази сутрин, предаде AFP, като се позова на добре осведомени източници.

Не е изключено той да е бил залят с киселина, съобщи полицейски представител. В същото време той направи уговорката, че все още не е установено какво вещество е било използвано.

По случая има заподозрян, който е избягал.

Пожарникари са се притекли на помощ на пострадалия, който има изгаряния по лицето и предмишниците. Човекът е бил в съзнание, когато е бил откаран по спешност в болница.

В сряда вечерта, по друга линия на метрото във френската столица, мъж и жена получиха изгаряния от сярна киселина, след като са били в контакт с оставена на седалка във влак малка бутилка, съдържаща този химикал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К. за БХК на евреина Сорос

    8 6 Отговор
    Евреи, яжте "течен шоколад".
  • 2 Анти седераст

    7 6 Отговор
    Защо допуснахме Синагогата да ни управлява, "обогатява" и да търси разплата за Холокоста и опожаряването на Йерусалим през 70 г.? ЗАЩО?
  • 3 АЛИ БАБА

    7 2 Отговор
    Е ТА НА :ПАК Е "РУСКА СЛЕДА" С "УЧАСТИЕТО" НА ФЕДОСОВ И БЪЛГАРИН РУСОФИЛ И БЕСЕПАР - ще се размирише след три години, помнете ми думата
  • 4 Хохи

    4 0 Отговор
    Това е новият ХИБРИДЕНДЕМОКРАТИЧЕНБРИТИШНОВИЧОК малко е дълго името ама кво от това
  • 5 Крадец

    0 0 Отговор
    Става опасно да се живее на запад !
  • 6 Firebg

    0 0 Отговор
    Брутално и нагло наистина!
Новини по държави: