Last news in Fakti

22 Юни, 2019 16:53 2 096 1

Сграда се срути в Камбоджа. Има загинали

  • камбоджа-
  • сграда-
  • загинали-
  • ранени-
  • сиануквил

Трагичен инцидент в азиатската страна

Сграда се срути в Камбоджа. Има загинали - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

7-етажна сграда в процес на изграждане се срути в крайбрежния град Сиануквил в Камбоджа. Най-малко седем работници са загинали, а много други са затрупани под развалините, предаде Би Би Си.

Беше предприета мащабна спасителна операция. Няколко души продължават да са в неизвестност. Поне 21 души са били ранени, някои от които са в критично състояние с риск за живота.

Според информациите сградата е била финансирана от Китай, но властите уточниха, че работниците са камбоджанци, които използвали недовършената сграда като място за преспиване. Засега причината за срутването е неизвестна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илитерат

    2 0 Отговор
    Ами то бетон и тухли на снимката не се виждат. Сякаш е многоетажно бунгало. А това нещо е трябвало да носи още тежестта на други етажи, облицовки, мебели и хора.