Last news in Fakti

18 Август, 2019 16:07 4 406 9

Психопат уби 4 души

  • румъния-
  • убийство-
  • психиатрия-
  • психопат

От 10 ранени двама са в кома

Четирима загинали и 10 ранени. Това е равносметката от нападението на пациенти в психиатрична клиника в Румъния. Нападателят е 38-годишен мъж, който е бил приет в клиниката в Бузъу. След като болният влязъл в стаята за терапия нападнал други пациенти с метална трансфузионна стойка. Трима от тях са убити на място, а четвъртият е починал в резултат на нанесените му травми.

От 9 нападнати двама са в кома. „Всичко се случи буквално за минути”, разказва директорката на болницата Виорика Михаласку. Тя уточни, че пациентът е приет при нормални обстоятелства и не е било необходимо повишено ниво на наблюдение. „Началните му симптоми не даваха индикация, че предстои подобна трагедия“, добавя Михаласку.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неделя е...

    4 4 Отговор
    Персонала е отварял на басейн, абсолютно демократично...!
  • 2 666®

    18 4 Отговор
    А в България подобни индивиди са по улиците. След някоя трагедия излизат политиците, ронят 2 предизборни сълзи и до следващия път. Ама пари за психодиспансерите няма. Самолетите са по-важни.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТЪЖНО

    13 2 Отговор
    Генералният извод е, че в световен мащаб хората масово изтрещяха и още по-зле ще става.
  • 5 Катър

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Сбъркал си сайта,приятелю, тука трябва да попиташ Русия и Путин безпрекословно, иначе си обявен за "платен драскач" на Сорос от същите тия хора, които чистят кенефи в "прогнилия Запад" и там са по-ниски от тревата.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    11 2 Отговор
    Това момче, ако има начин да го настанят в НС!Там 240 малоумници се нуждаят от профилактика.
  • 8 Scout for funn

    0 1 Отговор
    Днес факти ни заливат с разни гадни новини само обърнете внимание как утре цял ден ще ни заливат само с позитивни работи .Така насждат представа . Всеки ден някъде по света стават лоши и хубави неща ФАКТИ днес са решили да ни направят серия гадости .Утре обаче помнете ми думата няма да има нито една гадна новина нито една .Това го правят и телевизиите изливат гадости и другият ден само позитивни неща медията избира с какво да си запълни съдържанието.И когато ти играе по нервите знае че играе и ти пак ще влезнеш .Демек използва смърта на някой като кукичка а след това същата медия се явява успокоител на реалноста .Само това не е реалноста .Ако решат могат само човешки спокойни зряли новини да пускат без да всяват гърмеж .Ма неискат .Утре обаче очаквайте само позитивни нови
  • 9 Усмивката

    1 0 Отговор
    Този е само за народното събрание.
Новини по държави: