Last news in Fakti

14 Юни, 2012 09:03 6 723 12

Глоба и взрив за неправилно паркиране в Лондон

  • лондон-
  • паркиране
Глоба и взрив за неправилно паркиране в Лондон - 1
Ним Хюсеин Рази получава фиш за глоба.

Лондон показа,че в града трябва да се уважават законите. Неправилно паркиране докара на британец не само солидна глоба, но и го лиши от кола.

В силата на британския закон се убедил и жителят на Нюкасъл Ним Хюсеин Рази. Той дошъл да разгледа Лондон, където никога не бил идвал.

Рази паркирал своя Ford Mondeo близо до Уестминстърското абатство. След това се отправил да разгледа Бъкингамския дворец.

Освен това Рази дори решил да хитрува на дребно. Той решил да остави на предното стъкло бележка, в която умолявал да не бъде глобяван, тъй като автомобилът е повреден и чака Пътна помощ да му помогне. Рази искал да спести пари, които да му послужат, защото той бил студент в Университета на Уелс. 

Бдителен столичанин забелязал странно паркираната кола и се обадил на полицията. Площадът бил незабавно отцепен, а хората – евакуирани. Силите на реда решили да действат защото наблизо се намира на Камарата на общините. Бързо било взето решение силите на реда да извършат контролирана експлозия.

Скоро след взрива се появил и Рази. Той бил потресен, когато разбрал какво му се случило с колата.Въпреки оставената бележка и въпреки че вече няма кола, Рази сега ще трябва да заплати солена глоба за неправилно паркиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    abe i tia nesa dobre
  • 2 Ники Николов

    1 0 Отговор
    може и да са луди,но може и да му е платено да провери как действат службите за сигърност
  • 3 е547е4

    0 0 Отговор
    Клошарска му работа...
  • 4 Маримба

    1 0 Отговор
    Ами то и България се случват такива работи . Ходихме с едни колеги на почивка до Гърция и се връщаме с автобуса . Едната слиза от автобуса вади си чантата но да я стигне вади и чантата на един колега . Автобуса Мерц с автоматични врати шофьора изобщо не слиза да провери какво става . Тръгваме с автобуса а чантата на колегата остава на пътя оная си взела чантата и си заминала оставяйки чуждата чанта насред пътя . За нещатие точно тоя ден кортежа на Доган щял да минава по тоя булаевард в Пловдив . Някой подал сигнал за доста голямата изоставена чанта , полицията идва и отцепва района , идват бомбаджиите и с някво роботче поставят експлозиви на чантата и я взривяват . Не мога да ви опиша в какъв филм вкараха колегата , то не беше писане , разпити луд го направиха . Та не се учудвам на тоя с това име че че са му взривили колата
  • 5 Almighty

    0 0 Отговор
    Kato nqma pari za parking da hodi s avtobus, a kato shte se pravi na hitar da si vzima.
  • 6 лондонър

    1 1 Отговор
    Хитрия м...л, дето не е извикал пътна помощ да спести пари а тръгнал да търси някой брат да му оправи каруцата си е получил заслуженото..., даже трябва да си заплати и взривното устройство, както и надниците на бомбаджиите, пак леко се е оттървал.
    В УК няма лабаво, срещано явление е полицаи да глобят колеги ако са в нарушение.
    Няма значение кой какъв е и колко пари има, за тва Великобритания е една от най богатите държави все още.
  • 7 аз

    0 0 Отговор
    до No 6
    Или си тъп или неграмотен брато!
    Вземи прочети текста по-бавно и внимателно.
  • 8 ivo

    0 0 Отговор
    .asi id..tite,ako se vmania4avat
  • 9 THE AA

    0 0 Отговор
    не бил разбрал ли много добре разбират те ама се правят на луди........
  • 10 VVV

    0 0 Отговор
    Bditelen grajdanin bil zabelqzal !!!mnogo zabelqzvat teq xora.kogato trqbva policiqta da se namesva ne go pravi ama za na 4oveka kolata vednaga !!!
  • 11 Гражданин

    0 0 Отговор
    Така е в гражданските общества с общественно самосъзнание. Тук ни звучи пресилено и някакси клюкарско, предателско, но така е правилно. И в Германия глобяват по сигнали на хората. Така се става дисциплинирана нация и се спазват порядки. Тук обират пред очите ни и се правим, че гледаме на другата страна...
  • 12 Фатма гюл

    0 0 Отговор
    Това ако беше в Бългериен нямаше да има нито кола нито Хюсеин.
Новини по държави: