15 Октомври, 2019 17:42 1 464 1

Оставка в Северна Македония заради подкуп

  • северна македония-
  • подкуп-
  • оставка-
  • асим муса

Скандал при съседите

Оставка в Северна Македония заради подкуп - 1
Снимка: Shutterstock

Заместник-министърът на здравеопазването в Северна Македония Асим Муса заяви, че ще подаде оставка, след като видеозапис, показващ как той взима подкуп, бе публикуван в няколко медии, съобщи МИА.

Реших да се оттегля като заместник-министър на здравеопазването и да изчистя това петно от името си от този устроен капан срещу мен лично и срещу моята професия, заяви Муса на пресконференция.

На видеото се вижда как Муса взима подкуп от пациент от Албания, за да организира за него операция в болница в Струга. Прокурорите в Струга започнаха разследване с цел изясняване на фактите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво ?!

    6 2 Отговор
    Ква македония бе Тъкава държавица не съществува !!!
Новини по държави: