Last news in Fakti

23 Октомври, 2019 16:21 1 400 2

Самолет се разби на улица в Бразилия

  • бразилия-
  • самолет-
  • улица-
  • разби-
  • жертви-
  • бело оризонте

Фатален авиационен инцидент

Самолет се разби на улица в Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Най-малко трима души загинаха в самолетна катастрофа, при която излязлата извън контрол машина кацна на улица в Бело Оризонте, Бразилия, удряйки се в автомобили и пешеходци, съобщава БГНЕС.

Самолетът с един двигател, за който се съобщава, че е превозвал трима пътници и пилота, каца малко след излитането от летището Карлос Пратес.

Катастрофата се случва на 1,3 км от летището. Освен жертвите при нея има и трима ранени, съобщават от пожарната служба в града. Шефът на пожарникарите полковник Ерлон Ботелу потвърди, че един от загиналите е бил на борда на самолета в момента на инцидента, докато другите двама са били на улицата.

Пилотът оцелял при катастрофата. "Когато пристигнахме на местопроизшествието, се натъкнахме на пожар", каза полковник Ботелу. "Подозираме, че една от жертвите е пешеходец. Един от загиналите бил в една от колите”. „Други превозни средства бяха празни. Тримата ранени са откарани за лечение в болници.” Съобщава се, че самолетът е продаден малко преди полета и е трябвало да бъде доставен на новия му собственик в източната част на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилота

    2 0 Отговор
    дали е имал книжка за самолет?

    Коментиран от #2

  • 2 Лъки

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пилота":

    Това ни чака с новите летящи автомобили
Новини по държави: