15 Юли, 2020 15:28 2 119 3

Правителството на Беларус ще защитава страната

  • беларус-
  • избори-
  • александър лукашенко

Александър Лукашенко настоява за разбиране от Запада

Правителството на Беларус ще защитава страната - 1
Снимка:Бгнес

Правителството на Беларус ще защитава своята страна без значение мнението на Запада. Това заяви беларуският президент Александър Лукашенко, цитиран от ТАСС.

Държавният глава смята, че партньорите на страната често проявяват двоен стандарт спрямо нея. Той увери, че страната му иска да гарантира демократични избори.

Лукашенко припомни действията на френската полиция по време на протестите на синдикатите. Посочи и действията на американската полиция.

Според него американските критики към Русия са ограничени и сега пренасочват своето внимание към неговата страна. Той настоява за разбиране от страна на дипломатите.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    15 1 Отговор
    Лукашенко не се дава на Биг Брадър.
  • 2 Аве ко стана

    6 0 Отговор
    Там не въведаха карантина и никоя западна агенция не коментира положението,затова си мисля ,че Лукашенко е бил прав ,всичко е една лъжа.
  • 3 Не знаеш

    0 1 Отговор
    Изобщо не си наясно. Първоначално не въведоха, след това като видяха накъде върви работата вкараха доста мерки и въпреки, че крият много данни, в момента са доста напред в класацията на заразените. България има 7 милиона население и знаем колко са заразените до момента, а Беларус са малко повече от нас (9 милиона и половина) и имат вече над 65 хиляди заразени. Това ли ти е измамата дето говориш? Мислил той...хич и не се опитвай да правиш неща, за които не те бива.
Новини по държави: