Last news in Fakti

30 Септември, 2012 23:40 739 0

Тадич: Карах наши хора да купуват медии

  • борис тадич-
  • медии

Бившият сръбски президент и лидер на Демократическата партия Борис Тадич призна, че е карал определени лица да купуват медии в страната.

Тадич съобщи, че е насърчавал "наши хора" да закупят вестниците "Политика" и "Новости". Аз смятах, че е по-добре тези медии да бъдат собственост на местни лица.

"Насърчавах наши хора да закупят "Политика" и "Новости", защото както стана и с банките, по-добре е медиите да бъдат в ръцете на местни, отколкото на чуждестранни лица", каза още Тадич, цитиран от Бета. Бившият президент уточни, че той лично не притежава никакви медии, но всеки трябва да съобщи какво притежава в този сектор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: