Last news in Fakti

7 Септември, 2020 17:24 3 110 6

Простреляха ученик, докато отива на училище

  • великобритания-
  • ученик-
  • прострелян

Инцидентът е станал в Keсгрейв

Простреляха ученик, докато отива на училище - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ученик е ранен при стрелба, докато отивал на училище. Инцидентът е станал край ферма в Кесгрейв, Съфолк, Великобритания. От гимназията в Keсгрейв заявиха чрез соицалнта мрежа Twitter, че били информирани за инцидент от един от учениците в 11 клас. Жена сподели, че дъщеря ѝ и нейните приятели са вървели към училище, когато "са чули нещо, звучащо като изстрел". Тя казва, че децата били "ужасени".

От училището заявиха, че ученикът е отивал за училище по време на инцидента, и допълват в изявление: "Учениците в училище са в безопасност и ние държим ситуацията под контрол в постоянна, тясна комуникация с полицията."

В социалните медии хората, които живеят в района, говорят за шока си, като един човек го определя като „неизмерим“. Засега не е ясно кой е произвел изстрела и по каква причина. До момента няма арестувани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Бил Геноцидис

    3 6 Отговор
    Скоро ще разпуснем учениците в безсрочна ваканция и младите даскалиците могат да се отдадат на това, което могат да вършат най-добре, слет това да лъжат децата, а именно да се пердашат с татковците им.

    Коментиран от #5

  • 2 дет

    10 3 Отговор
    Евроатлантическите ценности към които смело ни водят
  • 3 Грух

    4 0 Отговор
    Евроатлантическите ценности къртят !
  • 4 Гошо

    2 0 Отговор
    Тоя е стачкоизменник Грета каза да не се ходи на у-ще докато трае глобалното затопляне
  • 5 БРЦК

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "др Бил Геноцидис":

    Не те ли е срам от глупостите които си написал . Гнус ме е от тия идиотии.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Герб мафия,оставка,змията хапе лошо умирайки
Новини по държави: