Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 09:56 3 224 11

Британка обвини шейх в изнасилване

  • великобритания-
  • оае-
  • изнасилване-
  • британка-
  • шейх

Жертвата е подала жалба до столичната полиция, която разследва твърдението за изнасилване

Британка обвини шейх в изнасилване - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британка, работеща за литературен фестивал в Обединените арабски емирства (ОАЕ), твърди, че е била подложена на сексуално насилие през февруари от министър на ОАЕ, пише вестник The Sunday Times.

69-годишният шейх Нахян бин Мубарак Ал Нахаян, който отрече да е извършил неправомерни действия, е разследван от Скотланд Ярд, пише вестникът. Предполага се, че нападението е станало, когато служителката на литературния фестивал "Hay". 32-годишната Кейтлин Макнамара, която се е отказала от правото си на анонимност, е посетила министъра в частна вила в деня на Свети Валентин, се казва в доклада, предаде "Актуално".

Предполагаемата жертва заяви, че нападението е станало, когато тя е приела покана да се срещне с шейха малко преди откриването на фестивала в Абу Даби. По-късно във Великобритания тя подала официална жалба до столичната полиция, която разследва твърдението за изнасилване, се добавя в материала на вестника. Председателят на борда на фестивала "Hay" Каролайн Мишел каза: „Това, което се случи с нашия приятел и колега Кейтлин Макнамара в Абу Даби миналия февруари, беше ужасяващо нарушение и отвратителна злоупотреба с доверие и власт. Шейх Нахян бин Мубарак Ал Нахян се подигра с министерските си отговорности и подкопа трагично опита на правителството му да работи с фестивала за насърчаване на свободата на словото и овластяването на жените".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    14 0 Отговор
    А тя за какво си мисли,че е поканена в частното му имение? Явно е имало предизвикателство. Защо не е уведомила Британското посолство в Абу Даби?
  • 2 От памтивека, когато

    16 0 Отговор
    Приемеш да отидеш във богатата вила на мъж, приемаш и още нещо! Делови срещи се правят на публични места!
  • 3 Рон Джеръми

    12 0 Отговор
    Тая филми не е ли гледала?
  • 4 БАЙ Х@Й

    14 0 Отговор
    Тя кога разбра , че е била изнасилена? Щото февруари мина отдавна!

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Хи хи

    11 1 Отговор
    Тая май и трябват пари
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 минчо

    12 0 Отговор
    ШЕЙХ НА 69 ГОДИНИ КОЙТО МОЖЕ ДА ПРЕЛАСТИ С ПОДАРАЦИ 90% ОТ ЖЕНИТЕ В СВЕТА ЩЕ СЕ ХВАНЕ ДА ИЗНАСИЛВА НЯКВА И ТО АНГЛИЧАНКА ПРИ УСЛОВИЯ ЧЕ ГИ ВИЖДАМЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЩО ЗА СТОКА СА И МОРАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ.

    Коментиран от #9

  • 8 Дедо Грую

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й":

    Когато не пожелал да плати повече от уговорката тогава е разбрала.
  • 9 минчо,

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "минчо":

    не, че нещо, но съм бил и в ОАЕ, където си помислиш, и в Англия, и на доста места.
    Аз с жена ми съм бил в Дубай, Оман, Абу Даби и като е с поличка или къси гащи, почват да си настъпват чаршафите, дето се увиват с тях. Нищо че са с по 3-4 забулени ганъми до тях с торби на виктория сикрет в моловете.
    А в англия, наред с кравите, каквито са по голямата част от жените, има и местни, неземни красавице(сравнително малко на брой), слаби, безумно красиви, с рекламни, големи гърди и на всичкото отгоре, мога да кажа от собствен опит, че задният двор е стереотип за тях.
    Така, че момата ако е от тях и ти ще скъсаш синджира.
  • 10 Упс

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й":

    Жена отишла в банкта и помолила касиера да и развали 1000 франка. Касиера ги огледал, помачкал ги, и ги върнал на жената. И и казал - Мадам, тези франкове са фалшиви.
    Жената казала - Божее, значи са ме изнасилили.
  • 11 Хайл

    1 0 Отговор
    Тя като онази проститутка
    Отишла в магазина да си купи нещо и дава 100 лв
    Касиерката и казала-фалшиви са
    А оная изревала-олелеее изнасилили са ме...
Новини по държави: