7 Март, 2021 07:57 3 277 10

Британски актьор се кандидатира за кмет на Лондон

  • лондон-
  • великобритания-
  • кмет-
  • лорънс фокс

Изборите за кмет на британската столица са на 6 май

Британски актьор се кандидатира за кмет на Лондон - 1
Снимка: Shutterstock

Известният с някои крайни възгледи британски актьор и политически активист Лорънс Фокс се кандидатира за кмет на Лондон с призив незабавно да бъде вдигнат локдауна.

В предизборната платформа на Лорънс Фокс, който си подаде документите в последния момент, се казва, че ще води кампания за незабавно прекратяване на локдауна и „даване на възможност да се изкажат на онези, които са смълчани“. Актьорът, който е лидер на партията Reclaim, е финансиран единствено от бившия спонсор на консерваторите Джеръми Хоскинг, предаде БНР.

Подавайки кандидатурата си Фокс заяви, че не понася прекалената политическа коректност и критикува повалянето на статуи на личности, които смята, че са интегрална част от британската история. Фокс допълни още, че при положение, че всички възрастни и уязвими хора вече са получили ваксина локдауна трябва веднага да бъде вдигнат. В статия в „Дейли телеграф“ Лорънс Фокс пише: „Правителството казва, че ваксините работят, хоспитализирането и смъртните случаи намаляват, но продължават да ни казват, че не можем да се върнем към нормален живот по-рано от средата на лятото“.

Изборите за кмет на Лондон са на 6 май. Очакванията са досегашният кмет от Лейбъристката партия Садик Хан да бъде преизбран. Той прекара една година повече отколкото е мандатът му поради невъзможност изборите да се проведат навреме заради пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    6 2 Отговор
    Е убаво де.
  • 2 РЕАЛИСТ

    16 2 Отговор
    Най после човек с различно мнение. Обвиняват го , че е расист, само затова, че не трябва да се издига лозунг" Животът на черните има значение", а трябва според него да е " Животът на всички има значение". Скочиха срещу него, когато каза че мерките на супермаркета" Сейнсбъри" срещу Ковид са расизъм, защото са отделени специални места за черни и белите са пренебрегнати. Няма голям шанс срещу Садик Кан в град , като Лондон, където белите са малцинство

    Коментиран от #7

  • 3 чалма тв

    11 6 Отговор
    Чалма сложи на главата , а твоята съпруга или дъщеря забрадка, ..тогава имаш шанс да те избират за кмет в този чист талибански град ..където най распространеното име е Мохамед..къде си тръгнал..сред шалвари и бурки..забрави.Късно е вече за някакви си идеи...ще живеете по законите на шириата.който не иска сикир башка..така правят правоверни отрепки...
  • 4 Порно

    7 2 Отговор
    Единствения му шанс е да привлече индийците на своя страна , заедно с белите емигранти. Иначе малкото останали англичани в Лондон са с промити мозъци.

    Коментиран от #5

  • 5 РЕАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Порно":

    Прав си. Той игра за индиец в " 1917"
  • 6 Емо

    4 3 Отговор
    Ма..мка му.Помислих че мистър Бийн ще е новия кмет на Лондон.
  • 7 Дедо

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Мда, за съжаление ще си изберат пакито. Но май ще е за последно. На белите започна да им писва.

    Коментиран от #9

  • 8 общителна

    0 0 Отговор
    Ако уважавате читателите си и себе си като медия, си коригирайте правописните грешки!:)
  • 9 Груйо

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дедо":

    Брайън Роуз, който е независим кандидат и бивш банкер от Уолстрийт има големи шансове. Неговата платформа е също срещу локдауна и за отваряне на града и има много симпатизанти. Плюс това жена му е българка.
  • 10 Няма да се сбъдне

    0 0 Отговор
    Просто чалмарите ще го пометат.С мощната подкрепа на другите,от светлокафяв до зрял патладжан.Съотношението е почти 1:3 в полза на " Пришълци от другата планета". Същите ненавиждат и Рошавия- заради Брекзит.Хлопна им портата да приемат рода до девето коляно. Ако нямаше Брекзит,след 20 г, щяха да бъдат щат разделен между Индия и Пакистан.
Новини по държави: