Last news in Fakti

23 Април, 2021 23:50 1 863 3

Трима са задържани след нападението в Париж

  • задържани-
  • париж-
  • терористично нападение-
  • разследване

По случая бе сезирана антитерористичната прокуратура на Франция, която започна разследване

Трима са задържани след нападението в Париж - 1
Снимка : Shutterstock

Трима души бяха задържани след предполагаемото терористично нападение в района на Париж, предаде ДПА.


Претърсени са два апартамента, в това число и на нападателя, който бе застрелян, след като намушка смъртоносно с нож във врата полицейска служителка в Рамбуйе край Париж.

Британският външен министър Доминик Рааб заяви, че страната му застава на страната на Франция след атаката, за която има съмнение, че може да е имала терористични мотиви, предаде Ройтерс.

Нападателят е скандирал ислямистки лозунги по данни свидетели. Той е тунизиец, който е непознат на полицейските служби и на разузнаването и който е бил с редовни документи за пребиваване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Call of Duty

    3 0 Отговор
    60 милиона араби африканци аборигени латиноси индианци роми турци кюрди перси туареги номади евреи арменци живеят в Франция на 500 хиляди бели французи ще има да арестуват още много много

    Коментиран от #3

  • 2 чалма тв

    2 0 Отговор
    Хасан пак пропуснал да пие хапчета..и ето резултата..Това не тер. акт , а нервна криза на местните мюслимани..сигурно не им платили соц.помощи..
  • 3 чалма тв

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Call of Duty":

    Ти пък къде слагаш евреи,арменци в една редица с терористи..Не си добре с главата..А ти какъв се пишеш..туарег..или чукча..
Новини по държави: